merak etmeyin merak etmeyin polat alemdar sahalara dönecek ve ortalığı dağıtacakiefsane bölüm geliyor abi merak etmeyin
inşaallah beklenti ve temennimiz o yönde inşaallah polat abimiz bu bölümde totoşunu kaldırır da biz de heyecanlanırız
merak etmeyin merak etmeyin polat alemdar sahalara dönecek ve ortalığı dağıtacakiefsane bölüm geliyor abi merak etmeyin
inşaallah beklenti ve temennimiz o yönde inşaallah polat abimiz bu bölümde totoşunu kaldırır da biz de heyecanlanırız
ama asıl bomba seneye kanal d de olacakmerak etmeyin merak etmeyin polat alemdar sahalara dönecek ve ortalığı dağıtacak
aga şu mektup olayına girecekler seneye çok müthiş bir sezon olacak çokSeneye üst konsülü izleyebiliriz..
Kriptex olayı ilk Kanal D de başlamıştı şimdi gene Kanal D deyiz ve gene Kriptex olayları
adamlar herşeyi ayarlamış vay beKriptex olayı ilk Kanal D de başlamıştı şimdi gene Kanal D deyiz ve gene Kriptex olayları
kriptex olayı showda bahsedilmedi mi hatta orada ki bilgiler bir teknenin içinde davut tataroğluna verilmiştiKriptex olayı ilk Kanal D de başlamıştı şimdi gene Kanal D deyiz ve gene Kriptex olayları
abi 2015 te gelecek zarfı diyoruz ama o konuda haklısınkriptex olayı showda bahsedilmedi mi hatta orada ki bilgiler bir teknenin içinde davut tataroğluna verilmişti
hacı bu olayı bu sene ki tapınakçılar konusu gibi kolay işlemeseler bari çok detaylı gizemli ve heyecanlı bir şekilde işlesinler tabi bura da gökhan kırdar abimize de çok iş düşüyor müzikler de on numara olması lazım
Yok aga akşam 23.00'e kadar yolu varfragman çıkmadı mı
çabuk çıksın biraz yaYok aga akşam 23.00'e kadar yolu var
aga normalde pazartesi 19.00-20.00 arası çıkıyor kaç haftadır ama sezon finali çekimleri uzun sürdüğü için belli olmaz ben diyorum salı günü bile çıkabilirçabuk çıksın biraz ya
inşallah bugün çıkar agaaga normalde pazartesi 19.00-20.00 arası çıkıyor kaç haftadır ama sezon finali çekimleri uzun sürdüğü için belli olmaz ben diyorum salı günü bile çıkabilir
Ohhhhhhhhhhhha diyorum offfffff be
lannnn bu ne
ne demek o anlamadımOhhhhhhhhhhhha diyorum offfffff beDDDD
Agalar Atv nin sitesinde 228.Bölüm yazıyor 229.Bölüm değil bilmiyorum çıkar mı @takas @china_shangai @sürgünüm
resim mi heyecan yaptılannnn bu neoff heycan tavan yaptı Allahhh
nasıl yani sezon finali bu hafta yok muOhhhhhhhhhhhha diyorum offfffff beDDDD
Agalar Atv nin sitesinde 228.Bölüm yazıyor 229.Bölüm değil bilmiyorum çıkar mı @takas @china_shangai @sürgünüm
evet abi ben tapınakçıları ne zaman böyle görsem heycan tavan yapar süperne demek o anlamadım
resim mi heyecan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?