Tam sesini duyamadım acı çekiyordu biraz dinlesem kesin bulurum.Sen cikaramadiysan ben hic cikaramam aga
Tam sesini duyamadım acı çekiyordu biraz dinlesem kesin bulurum.Sen cikaramadiysan ben hic cikaramam aga
Bize ne karde§im ßamilin karde§inden amma uzattIlar bu konuyuu tabi bir yere baglamìyacaklarsa
şamil artık gereksiz karakterlerin başını çekiyor biran önce ölmesi lazımBence bos sahne ... zaten mikail samili kandiriyor ama özel egitimli samil anlamiyor bunu
Aynen ya. Şu karakterleri salak salak hale sokuyorlar. Sinir oluyorum.Bence bos sahne ... zaten mikail samili kandiriyor ama özel egitimli samil anlamiyor bunu
Bende kaçırdım valla hava muhalefeti nedeniylebölümün başını kaçırdım ya abdülü aldıkları yere kadar noldu orda
Mr.Key ihaleyi kaybedecken zaman isteyip yeni projeyi getirmek istedi ve önünde bulunan ve icinde bomba olan cantayi kapatti ... Abdül süphelenip Mr.Key in arkasindan gitti ve bektas a cantadan gözünü ayirmamasini istedi sonra bomba patladi iste ...bölümün başını kaçırdım ya abdülü aldıkları yere kadar noldu orda