Kurtlar Vadisi Pusu 228.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bize ne karde§im ßamilin karde§inden amma uzattIlar bu konuyuu tabi bir yere baglamìyacaklarsa

şamil meselesi çok uzadı ulan sezon finale giriyoruz konuya konuya bak inşallah bi yere bağlarlar :D
zülfikar ağa efsane oyunculuk yapıyor müthiş ya bi insan bu kadar mı içten oynar kesinlikle çıkmaması gereken bir karakter on numara her sahnesi süper adamın

reklamdan sonra hareket gelsin biraz
mr.key in kgt yi temizlemesini bekliyorum
haftaya yüce majesteyi tapınak toplantısında görecez kesin :D

Bence bos sahne ... zaten mikail samili kandiriyor ama özel egitimli samil anlamiyor bunu :(
şamil artık gereksiz karakterlerin başını çekiyor biran önce ölmesi lazım

Bence bos sahne ... zaten mikail samili kandiriyor ama özel egitimli samil anlamiyor bunu :(
Aynen ya. Şu karakterleri salak salak hale sokuyorlar. Sinir oluyorum.

Özellikle Abdülhey iki sezondur hep salaklık yapıyor. Amatör hareketler, saf saf sorular, koskoca Abdülhey ne halde. :(

Tapatalk

bölümün başını kaçırdım ya abdülü aldıkları yere kadar noldu orda :(

şu sınavlar İllallah ettirdi artık ya vallaha küfür edecem bi ton konu var vadiyi rahat izleyemiyorum şeytan diyor çalışma
lanet olsun bu sınavlarada okulada bitse de kurtulsak

Yasak dizisinin fragmanini bol aksiyonlu yapmislar Vadi izleyicileri izlesin diye amavadi izleyicileri bakmaz bile
VAY KARADAYIYA bak :D

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bölümün başını kaçırdım ya abdülü aldıkları yere kadar noldu orda :(
Mr.Key ihaleyi kaybedecken zaman isteyip yeni projeyi getirmek istedi ve önünde bulunan ve icinde bomba olan cantayi kapatti ... Abdül süphelenip Mr.Key in arkasindan gitti ve bektas a cantadan gözünü ayirmamasini istedi sonra bomba patladi iste ... :)

bölümün ilk 5 dakkasını herkes kaçırmış :kiki:
neyse ben tv başına gidiyom

Salak Şamil. Bu durumda insan hemen sıvışır. Hala mal mal bakıyo kıza. 😡

Tapatalk