legolas9900
Favori Üye
hahha ölücekcnm pusatla dost oldukları için ölmez diye düşünüyordum ama senaristler baltazarı diziden çıkarmak için yeniden pusatla düşman yapıyorlar yeni sezona kalmaz bence
🙂🙂
Bence kolay kolay öldürmezler
hahha ölücekcnm pusatla dost oldukları için ölmez diye düşünüyordum ama senaristler baltazarı diziden çıkarmak için yeniden pusatla düşman yapıyorlar yeni sezona kalmaz bence
🙂🙂
evet oyüzden yeniden düşman oluyorlar gibi görünüyor bu bölüm yada haftaya ölür bence sonucta düşman şekilde 1 sezon daha gitmez diye düşünüyorum 😵😵Pusat'mı öldürecek diyorsun?
Şamil dizinin başında uzun saçlı daha iyiydi,saçlar kesilince tüm karızması bitti.Bence ölmeli.
Keşke ölse git gide @Çiğdem- e benzemeye başladım çok korkuyorum.Samile daha fazla rol verseler iyi is yapar ama baya pasif duruyor
Aynen aga karizmatik adama ihtiyacımız var niye elden çıkaralım Baltazar lazım bizeBence kolay kolay öldürmezlerBaltazar daha yükselecek
KGT yi temizlerlerse arada oda kaynar giderKeşke ölse git gide @Çiğdem- e benzemeye başladım çok korkuyorum.
Sen herkes için ölse diyorsun ya,bende kendimi rahtlatıcam bundan böyle niye sıkıntı yapıyorsam.hahahah ne varmış bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?