bence de ilk reklama kadar normal bi bölümdü sonra yavaş yavaş yükseldi son 1 saat varya efsane efsane yarın defalarca izleyecem süper yaİlk reklama kadar gerçekten sıkıcıydı, hatta çok; ama ondan sonra bi başladı ki... Süperdi.
Cahit silahın boş olduğunu da düşünebilir,istemeden Abdulhey'i öldürebilir.cahit orda sıkarsa benim için bitmiştir orda gerekirse ikisi ölür ama kendi kardeşine sıkamaz
koskoca Abdülhey cahitin elinden ölmez heralde aga bişeyler olacak illa kiCahit silahın boş olduğunu da düşünebilir,istemeden Abdulhey'i öldürebilir.
O oğul meselesinde bayağı ipucu verdiler. İnatla yerli araba üreten kimki, @china_shangai bilir belki. Oradan Vahap Kuzuzade'nin de kimliğini saptarız.bence de ilk reklama kadar normal bi bölümdü sonra yavaş yavaş yükseldi son 1 saat varya efsane efsane yarın defalarca izleyecem süper ya
şu tapınakçıların sahnelerinde ters bişey olduğu zaman ben inanılmaz heycanlanıyorum profösör martin vahap kuzuzade nin yanına gidince ben zaten dondum kaldım süper gizem yaratıyorlaroğlunu çok merak ettim bence eskilerle bağlantısı olan biri kesinlikle
Bence pek üzülenecek kişiler değillerBu nedir arkadaş önce İmdat,Bektaş şimdi de İhsan..
Cahit'in elinden ölmesi doğru olan it kopukun elinden ölse daha mı iyi.koskoca Abdülhey cahitin elinden ölmez heralde aga bişeyler olacak illa ki
yalnız işler çok fena karıştı ya haftayı iple çekiyorum şuan hemen perşembe saat 21.00 olsun istiyorum sezon finali tarihe geçecektir yine
gel perşembe gel gel gel
orda mutlaka bişeyler çıkacak bence eskiyle ilgili bişeyler çıkacak kesinlikle eminim ben eskilerle ilgili şok olacağımız bişey çıkacakO oğul meselesinde bayağı ipucu verdiler. İnatla yerli araba üreten kimki, @china_shangai bilir belki. Oradan Vahap Kuzuzade'nin de kimliğini saptarız.
aga maraş deyince bende bizim maraş sandımKara'nın Maraş'a gidiyoruz demesi üzerine Siyah Sancak'tan birinin de Kahramanmaraş'a mı demesi güldürdü
Bektaş iyiydi Zülfikar Ağa yürekleri dağladı.Bence pek üzülenecek kişiler değiller
cahit mr.k ona sıkıcaktır bence boş olduğu içinde hain olduğunu anlıcaklar ben öyle düşünüyormSilah kurşunsuz Mr.Key Cahiti yokluyor da olabilir.
Cahit silahın boş olduğunu düşünüp Mr.Key'in gözüne girmek için Abdulhey'e de sıkabilir.
Ya silah doluysa!
İki ucu b.klu değnek.
Cahit o kadar safsa Mr.Key kafasına sıksın.cahit mr.k ona sıkıcaktır bence boş olduğu içinde hain olduğunu anlıcaklar ben öyle düşünüyorm
🙂🙂
Abdülü cahit mi öldürsün yani aga böyle bişey olamazCahit'in elinden ölmesi doğru olan it kopukun elinden ölse daha mı iyi.
Büyük catisma var haftayahaftaya tapınakçıların toplantısı çok manyak olacaktır yüce majesteyi görecez neler olacak kim bilir
yalnız çok kişi öldü insan acıyor bazılarına
Yahu düşman öldürse daha mı iyi,Cahit bilerek öldürmeyecek ki yanlışlıkla öldürür.Abdülü cahit mi öldürsün yani aga böyle bişey olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?