Kurtlar Vadisi Pusu 228.Bölüm Fragmanı (Sezon Finaline Son 1!)

Ben aslında konuyu tesadüfen açabildim :) Konuyu hazırladım işlerim vardı içimden halay çekmek geldi açtım Ankara Havasını oynadım acık sonra yazeteyi açtım fragmanın çıktığını gördüm :A Bugün şanslı günümdeydim bir de bu haftaki yorum ve bir daha ki hafta ki fragman ve yorum konusunu açarsak içim rahat :A

Ben aslında konuyu tesadüfen açabildim :) Konuyu hazırladım işlerim vardı içimden halay çekmek geldi açtım Ankara Havasını oynadım acık sonra yazeteyi açtım fragmanın çıktığını gördüm :A Bugün şanslı günümdeydim bir de bu haftaki yorum ve bir daha ki hafta ki fragman ve yorum konusunu açarsak içim rahat :A
Yok artık.😱 Sezon finaline iki hafta kalmış bütün konuları sana yedirmeyiz.:A

Bu fragman beni baya heyecanlandirdi... Belkide son zamanlarin en iyi hazirlanmis fragmani... Insallah Bölüm de güzel olur

HacI sende hep tehdit hep tehdit
abi senaristlerin korkulu rüyası @batuhankaralar :D
aga merak etme öyle bişey olmaz çünkü seneye polat aksaçlı olmayacak büyük ihtimal kgt ye döner ihtiyarlar eskisi gibi gizemli olur yani ihtiyarlarda bizim ekipten kimse olmaz
akifte polatın yanında durur işte abdül ölmesinde gerisi hallolur :D erhanda dönüyo obaaa:oley:

abi senaristlerin korkulu rüyası @batuhankaralar :D
aga merak etme öyle bişey olmaz çünkü seneye polat aksaçlı olmayacak büyük ihtimal kgt ye döner ihtiyarlar eskisi gibi gizemli olur yani ihtiyarlarda bizim ekipten kimse olmaz
akifte polatın yanında durur işte abdül ölmesinde gerisi hallolur :D erhanda dönüyo obaaa:oley:
Ekibin keskin nişancısı, kızları tavlama profesörü :D

Ekibin keskin nişancısı, kızları tavlama profesörü :D
tam kafadan vururdu güllü kızlarla olan yakın temasları süperdi :D birçok operasyonu bu sayede yapmıştır ve bence en önemlisi acayip komikti :D eski vadide erhan süper komikti abdülle çok atışırdı :d

müziği kim değiştirdi aga hüküm müziği vardı fragmanda :D
Cakirin Oğlu Cakir yapmis aga bence orijinalinden yüz milyon kat daha güzel olmuş okula gidip arkadaşlara ben yaptim diye kakalicam :A

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..