Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Fragmanı

Arkadaşlar fragmani dikkatlice özledim agir çekimle falan o ayak basmadan önce arkada gelenler var bence o mayin dedektoru yaptiklari adam olabilir

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

yalnız fragmanlar aşırı kısa ya 27 saniyeye kadar düşmüş atv ye özel bir durum diyolar ama eskiden 1.5 dakkalık fragmanlar oluyodu

aga ben o zaman şaka yapacaktım size gerçekten çıkmış fragman şaka bile yapamadık :D
Birde bilgisayar 20 sn falan durdu yalan soyluyorsam ahan bugün gebereyim bak :)

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

frağman güzel, hycanlı, ben şimdiden söyliym kara ölmüyor

Ya arkadaşlar bilgisayarın donma sebebi yerel disklerde fazla yer kalmamasından dolayı olabilir mi sürekli aşağı da uyarı çıkıp çıkıp duruyor :)

etiketlese ne olacak saçma sapan konularda yzıyon bizim konumuzda yoksun
televizyondan izleyemiyorumkı oyüzden güncel yorum yapamıyorum izlerken ama izledikten sonra gelip genel düşüncemi söylüyorum ayrıca kurtlar vadisi izliyorum diye sırf duymadığım hakaret kalmadı benim vadi sevdamı tartışıcak değilim senle bende 2003ten itibaren tek bir bölüm bile kaçırmadım hepsini canlı yayınla izledim takip ettim 🙂🙂

Bu arada Pusat sezon finalinde Baltazarın kellesini alır gibi Dişçi,Raskoln,Baltazar oyuna getirdiler Pusatı ya da sadece Baltazar ve Dişçi işbirliği

yorumlara devam edebiliriz
fragmanın sonunda abdül ihaleye gitmiş mr.key de orda gibime geldi doğrumudur