Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Fragmanı

Fragman güzel.

-Kara olayı zaten göründüğü gibi değildir.
-Eğer Dişçi de Pusat'ın arkasından iş çevirenlerdense o zaman Pusat'ın yükselme imkanı kısıtlanacak.
-Sarp'ın ölmesini istemem. Ama Akif'le ne işi var onun?
-Ebru Alemdar :Z

Hemen hemen her sezon sonu gibi, bu sezon sonu da ister istemez gizemv iyice kayboluyor. O yüzden biraz daha kuru geçiyor bölümler. Sezon başı gibi heyecan vermiyor sezon sonlarında Vadi bence.

10390260_506976476095374_2437751683923390459_n.png

Fragman güzel.

-Kara olayı zaten göründüğü gibi değildir.
-Eğer Dişçi de Pusat'ın arkasından iş çevirenlerdense o zaman Pusat'ın yükselme imkanı kısıtlanacak.
-Sarp'ın ölmesini istemem. Ama Akif'le ne işi var onun?
-Ebru Alemdar :Z

Hemen hemen her sezon sonu gibi, bu sezon sonu da ister istemez gizemv iyice kayboluyor. O yüzden biraz daha kuru geçiyor bölümler. Sezon başı gibi heyecan vermiyor sezon sonlarında Vadi bence.
bence sezon sonları hele son 3 bölüm çok süper oluyo süprizlerle dolu senaryolar ne olacak diye merakla izlememiz ben şuan sezon finalini acayip merak ediyorum mesela :D

Fragman fena degil insallah Bölüm güzel olur... Sezon vasat gecsede son iki Bölümü begenmistim... Pusat sahneleri begeni heyecanlandiriyor... Vadi Secim sürecinde acikca hükümet propagandasi yapinca Reyting kaybina ugradi...

Fragmanda silah sesleri çok müthiş ve gerçekçi geliyor bana bilerek yapıyolar galiba :D