Polat'ın yürüyüşü gibi olamaz da örnek alsın işte yürüyüşünü sevmiyorum.örnek alsada fayda etmez usta nın yürüyüşü eşsiz hatta bana göre dünya da da eşi yok
Erhan artik hayirlisi ile yeni sezona dönerarkadaş gelecek sezon için herşeyi hazırlıyolar süper ya
Erhan sonunda geri dönüyor ne kadar sevindim anlatamam vadide en sevdiğim adamlardan biri dönmesine acayip sevindim
seneye erhan dönüyo polat dönüyo ekip bir araya gelecek
mr.key müthiş bir karakter üstad ronald a posta koydu adamım ya kimseyi takmıyo tam bir psikopat bi de yalan attı![]()
2.yarı çok daha manyak olacak beyler![]()
ee tabi olabilir mesela timur taklit etmeye çalışıyor 🙂Polat'ın yürüyüşü gibi olamaz da örnek alsın işte yürüyüşünü sevmiyorum.![]()
aga şuan varya herşeyi ama herşeyi yeni sezona ayarlıyolarErhan artik hayirlisi ile yeni sezona döner![]()
Abdül ve Akif'in yürüyüşüde fena değil.ee tabi olabilir mesela timur taklit etmeye çalışıyor 🙂
abdül deyip geçme o adamında kendine has bir duruşu varAbdül ve Akif'in yürüyüşüde fena değil.
aynen Abdülhey in yürüyüşte manyak saçların sallaması falan efsanedirabdül deyip geçme o adamında kendine has bir duruşu var
seslendirme olduğu kesin zaten çok çok tanıdık bi sesbu harez in sesi tanıdık ama şimdi hemen çıkartamadım