Kurtlar Vadisi Pusu 226. Bölüm Yorumları

vadi süper ya müzikler manyak

arkadaşlar geçen hafta verilen zorunlu ara nedeniyle bölümleri uzatıp 5 haziranda bitirecekler anlaşıldı
adamlar illa erken kapatacaklar sezonu :D

Kenan Çoban mükemmel bir oyuncu ya en iyiler listemde kenan imirzalıoğlunu geçmiştir artık müthiş müthiş

1 dk ara

Şu hareketler Abdülhey'e yakışmıyor Polat'ın kopyası gibi.. Hele o geçişler varya sinirlendiriyorlar beni 😡😡😡
yok artık arkadaş ya yok artık :D nasıl yakışmıyor abdül polattan sorna gelir her zaman memati varken bile böyleydi on numara yakışıyor süper yakışıyor

vadi çok sayıda kadın oyuncu tutmuyor dizide mete aymarın annesi tekrar diziye dahil olduysa heyete düşünülen olduğu için döndü bence ayrıdan başka kadın oyuncuyu tekrar diziye dahil etmez kurtlar vadisi polatın dediği kişi metenin annesi muhtemelen 🙂🙂
öyle olursa oldukça ilginç olur ama bir gerçel var ki mete nin annesi hükümet gibi kadın:A

lan artık adamların ayakkabısından bile tanıyorum ya abdül kapıdan girince direk anladım o olduğu ayağı atışından belli yan atıyor çünkü :D
ortalık karışacak kesin of of of

vadi süper ya müzikler manyak

arkadaşlar geçen hafta verilen zorunlu ara nedeniyle bölümleri uzatıp 5 haziranda bitirecekler anlaşıldı
adamlar illa erken kapatacaklar sezonu :D

Kenan Çoban mükemmel bir oyuncu ya en iyiler listemde kenan imirzalıoğlunu geçmiştir artık müthiş müthiş

1 dk ara
Erken değil aga vadinin geleneği bu haziranın ilk haftası sezon biter :)

aha mezarlıkta çatışma olacak.

bu bölüm ortalıkta gözükmeyen sarp gaye metenin annesi geri döndü
polpo yu çabuk temizlediler kim konu açmıştı polpoyu oynayan adam 2 sene vadide diye :kiki:

kurtlar vadisi için hiçbir karakterin önemi yoktur anında harcalar hiçbir diziye benzemez burası KURTLAR VADİSİ

2 bölümde harcadılar adamı :D

Erken değil aga vadinin geleneği bu haziranın ilk haftası sezon biter :)

aha mezarlıkta çatışma olacak.
normalde 229.bölüm 5 hazirandı bölüm sürelerini biraz uzatıp 228 de bitirecekler

Trafik kazasi kesinlikle küçük birşey değil artik bomba midir nedir

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Zülfikar Aganin üstüne silah mi dogrulttular babam öyle dedi ben farketmedinlm

off Zülfikar Ağa gidicek
vadide o kadar çok karakter var ki istediğini yollayabiliyorsun :D

Zülfikar Aganin üstüne silah mi dogrulttular babam öyle dedi ben farketmedinlm

evet aga :D

Ya var ya tam zamanında reklama giriyorlar az önce verdiniz ya 😡
Kara Para Aşk bir Vadi iki sırf şu gıcık reklam politkası yüzünden reyting kaybediyoruz.

ayyy 2 defa fatiha okundu dizide aynı anda bende okudum başınız sağ olsun dedim nasıl etkiliyorsa artık dizi beni dizide oynayan bayan oyuncu gibi hissediyorum kendimi dizideymişim gibi hahah :kiki::kiki::kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato