aga adamdan hepsi tırsıyor herkese ayar veriyor adamkimse sevmiyor adamı tek başına hareket ediyo![]()
aga adamdan hepsi tırsıyor herkese ayar veriyor adamkimse sevmiyor adamı tek başına hareket ediyo![]()
acayip bir ger idönüş yapacak polar alemdar vadi uçacak uçacakGelecek sezon harika bir vadi bizi bekliyor söyleyeyim. Tüm ekip tam kadro+Polat ekibe dönüyor hayal edemiyorum![]()
ne üstadı takıyo ne baronu kimseyi takmıyoaga adamdan hepsi tırsıyor herkese ayar veriyor adam![]()
oda ilginç niye sütlü kahve?acayip bir ger idönüş yapacak polar alemdar vadi uçacak uçacak
yalnız şu heyete üye seçme işini halletselerdi artık ya niye uzattılar anlamadım
ne üstadı takıyo ne baronu kimseyi takmıyohatta yüce majesteyi bile takmıyo galiba
adamım mr.key
sütlü kahve içiyo bi de her yerde sinemada bile sütlü kahve![]()
Ne yapsinlar aga adamlar 45 gece reklam veriyorlar hep bu saat reklam vermesinler mi yani hem nerede görülmüş bir kanalin rakip kanalin onunu actigi boşuna atip tutmayinRakip program zirvede olsun diye herşeyi yapıyor kanal bu kadar olmaz ya.
adamın tarzı işteoda ilginç niye sütlü kahve?![]()
Uslubuna dikkat et atıp tuttuğumuz yok.Ne yapsinlar aga adamlar 45 gece reklam veriyorlar hep bu saat reklam vermesinler mi yani hem nerede görülmüş bir kanalin rakip kanalin onunu actigi boşuna atip tutmayin
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Bir şey demedim ki benUslubuna dikkat et atıp tuttuğumuz yok.
atv yi savunup kafamı bozma aga vadicimisin atv ci mi Allah AllahNe yapsinlar aga adamlar 45 gece reklam veriyorlar hep bu saat reklam vermesinler mi yani hem nerede görülmüş bir kanalin rakip kanalin onunu actigi boşuna atip tutmayin
Vadici tabii ki ama deiklrrim de doğru yani ben mesela seneye Show a geçmesini istiyorum ancak su hd sini cijarmalari lazimatv yi savunup kafamı bozma aga vadicimisin atv ci mi Allah Allah
Ben size saygıda kusr etmiyorum sen 30 yaşında adama atıp tutuyorsun diyorsun.Bir şey demedim ki benBu kadar kizmana gerek yok aga eğer kizdirdiysam kusura bakma
o zaman mesele yok agaVadici tabii ki ama deiklrrim de doğru yani ben mesela seneye Show a geçmesini istiyorum ancak su hd sini cijarmalari lazim
Ben seni daha küçük saniyordum ya pardonBen size saygıda kusr etmiyorum sen 30 yaşında adama atıp tutuyorsun diyorsun.
benim görüşümü beğenmiyorsan he de geç umursama
Show HD var zatenVadici tabii ki ama deiklrrim de doğru yani ben mesela seneye Show a geçmesini istiyorum ancak su hd sini cijarmalari lazim
Biliyorum onu ama Digiturk te plmamali sadeceShow HD var zatenAma sadece Digiturk'te gördüm
![]()
Tmm önemli değil unuttum ben.Ben seni daha küçük saniyordum ya pardonBundan sonra olmax
geçildiği falan yok zaten aga nerde geçilmiş uyduruk saçma sapan ufak ab grubuna göre konuşmayalımŞu dizi 21:15'ten sonra başlasa Arkadaşım Hoşgeldin gibi dandik programlara geçilmez ona kızıyorum ben.