Kurtlar Vadisi Pusu 226.Bölüm Fragmanı

Polat ortaya çıkmak için herhalde yeni Armegeddon komutanının herkesi havaya uçurmasını bekliyor.:)
yav aga anlayın artık şunu bu adam senaryo yazıyor bu adam yapımcı bu adam herşeyi yapan kişi şuan istese de çıkamaz sezonu bu şekilde bitirip gelecek sezon sahalara çok fena dönecek
bakın bu durumunu dizi içinde bile söyledi polat bunun zeminini de hazırlıyolar sezon finalinde müthiş işler olur ve yeni sezonda usta sahalarda olacaktır.

Gelelim fragmana yine mr.key şovu var adam kılık değiştirmede karayı da geçti süper bi karakter favorim oldu gelir gelmez :D
fragman süper abdül şova devam ediyor işte bizim bildiğimiz ve görmek istediğimiz Abdülhey budur çok güzel :D
polpo mekanı basmaya gelmiş ama bu saatten sorna bu karakterden bişey beklemiyorum ben çok çabuk söndü havası :D

Polat'ın koltuğuna geri dönmesi KGT'nin ölmesine bağlı değil,çatışmada yanında tek tek ölürler Akif'de sağ kolu olarak yanında dursun.:)
sağ kol mu :D Abdülhey varken Erhan varken Cahit varken Timur varken Kara varken Akif mi sağ kol olacakmış :D
Polat Alemdar'dan sonra gelecek kişi Abdülhey'dir açık ve net

Süper bir bölüm geliyor onun haricinde bu Polpo nasıl kurtuldu ya,Mete'nin vurduğu adam kim merak ettim

Ama söyle de bir şey var. Kanalların siteleri güncel kalmıyor hep, yarın da değişebilir yani. Umarım yayınlanmaz Vadi ne diyelim?
evet yayın akışları değişebiliyor ama bence şimdideı söylerlerdi, vadi nin yayınlanmasını ister miyim? doğrusu kesin birşey söyl
yemiyorum