aga konu senin mi ya şunu bi halledin konuşuyoruz boşa olmasın ya 🙂İkisini de ben açtım agaÖnce ki haftalar için tebrik ederim seni
![]()
aga konu senin mi ya şunu bi halledin konuşuyoruz boşa olmasın ya 🙂İkisini de ben açtım agaÖnce ki haftalar için tebrik ederim seni
![]()
Aynen,sen açmışsın ben niye göremediysem dünyadan haberim yok.😱İkisini de ben açtım agaÖnce ki haftalar için tebrik ederim seni
![]()
Evet aga konu benim sürgünüm agam 4 dakika ile kaçırdı konuyuaga konu senin mi ya şunu bi halledin konuşuyoruz boşa olmasın ya 🙂
Olsun aga boşver insanlık haliAynen,sen açmışsın ben niye göremediysem dünyadan haberim yok.😱
tamam hacım konu senindir, bunu sabitledik, artık yorumlara devamEvet aga konu benim sürgünüm agam 4 dakika ile kaçırdı konuyu
Olsun aga boşver insanlık hali![]()
Ben film konusunu düzenliyordum o arada kafalar karışmışEvet aga konu benim sürgünüm agam 4 dakika ile kaçırdı konuyu
Olsun aga boşver insanlık hali![]()
olsun hacı takılma sen, olur böyle şeylerAynen,sen açmışsın ben niye göremediysem dünyadan haberim yok.😱
Bu gidişle editör olma yolundasın agaBen film konusunu düzenliyordum o arada kafalar karışmış![]()
@Polat Şaşmaz'ın canı sağolsun neyse konuyu çoşturalım haydiolsun hacı takılma sen, olur böyle şeyler
Olursa konular birleşsin bence @Yakamoz-Asi aga öbür konuyu baya bir mesaj yazıldı birleştirebilir misin ?@Polat Şaşmaz'ın canı sağolsun neyse konuyu çoşturalım haydi![]()
İtiraf konusu ne bilmiyorum,anlamam ben itiraftan falan işim olmaz senin yanlışın var.Bu gidişle editör olma yolundasın agaAklıma itiraf konusu geldi orada bir itiraf vardı bence o itiraf senin olabilir.
Bu arada bende haxball oynuyordum sonradan gördüm daha erken açabilirdim konuyu. Konuyu açarken korka korka açtım açmışsınızdır diye sonra şaşırdım
mr. key diziye hareket getirdi, süper karakter@Polat Şaşmaz'ın canı sağolsun neyse konuyu çoşturalım haydi![]()
he yav olursa iyi olur orada yorumladıklarımız oldu 🙂 çöp olmasınOlursa konular birleşsin bence @Yakamoz-Asi aga öbür konuyu baya bir mesaj yazıldı birleştirebilir misin ?
aga adamın yüzünde çizik bile yok ne ölmesi bayılmıştır oAkifin cesedidir o İnşallah![]()
sinema filmini mi kastteddin aga biraz uyumsuzKara; Kurtlar Vadisi Afganistan ya da Siyah Sancak Afganistan![]()
Sinema değil ya Kara'nın fragmanda geçen sözünden bahsediyorum,diziye baya ekşın kattı.sinema filmini mi kastteddin aga biraz uyumsuz
ama tabii afganistan da yaşanacak olaylar falan var tabii, kara ordan sapa sağlam gelir inş