legolas9900
Favori Üye
Kaç bölümdür beklediğimiz sahne KVP budur.patlama sahnesini iyi yapmislarkaliteli olmus
atv Arkadasim hosgeldine buyur gel reytingimi al diyorBöyle reklam düzeni olmaz olsun.Arkadaşım Hoşgeldin başladı reklama girmeseler ölürler.
aynen ya olucak şey değil sanırsın atv kanal d ye çalışıyorBöyle reklam düzeni olmaz olsun.Arkadaşım Hoşgeldin başladı reklama girmeseler ölürler.
Cengiz Semercioğlu'nun dediği doğru o zaman Atv Kurtlar Vadisi'ni düşürmeye çalışıyor.Haksızda sayılmaz çünkü Atv Pana'ya reytinge göre para ödüyor.atv Arkadasim hosgeldine buyur gel reytingimi al diyor
Kaç haftadır yoksun sen ortalarda?
tek parca olarak 1-2 saat sürer ama parca parca istersen internete düsmüstür bile
bugün babannem hastalandı çok kötüydü durumu yani geçen haftalara bakarsak zaten tabletle giriyordum şimdi bozuk ne zamandır yaptırma fırsatı bulamadım,bilgisayar televizyona uzak,onu açarsam Vadi'yi izleyememKaç haftadır yoksun sen ortalarda?
gecmis olsun aga ..bugün babannem hastalandı çok kötüydü durumu yani geçen haftalara bakarsak zaten tabletle giriyordum şimdi bozuk ne zamandır yaptırma fırsatı bulamadım,bilgisayar televizyona uzak,onu açarsam Vadi'yi izleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?