Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

bakalım nu bölüm de ne kadar reyting azaltıcaklar

Vallahi bölüm süperdi. İyi geldi bu. Bu bölümde patlama efektleri de cidden güzel olmuş. Ekipte değişiklik falan mı oldu acaba?

aynı yerde bitiyor zaten bende ilk kez 15 dakka tv karşısında beklemedim foruma girim dedim bölüm süper biraz coşmakta fayda var @XanTier
Aynen öyle. Devamının olmayacağını adım gibi biliyorum, ama insan yine de bekliyor o reklamı

Akarız. 😎

takas bu arada mr. key i buldum açıklıyorum:

Vallahi bölüm süperdi. İyi geldi bu. Bu bölümde patlama efektleri de cidden güzel olmuş. Ekipte değişiklik falan mı oldu acaba?
Necati abimiz ayarı vermiştir
yav biz sinirlenince onur tanı yerden yere vuruyoruz ama adam yapınca da yani süper yapıyor
pananın sık sık uyarması lazım laubaliliği bırakıp işini ciddiye alınca adam iyi yönetmen
ama bunun faturasını kesecekler ne olursa olsun postalanmalı vadide laubaliliğe yer yok.

ümit belen oyuncunun adı

Seneye Kanal D ya da Showa geçersek düşenemiyorum bile hadi hayırlısı.

Bence finale kadar temizlik devam eder ve yeni sezona yeni usta oyuncular ve yeni kanalımızla yer yerinden oynar

Gelecek sezon için usta oyunculara ağırlık verilirse seviniriz. KGT dönemi de yavaş yavaş kapanmalı.

Taptalk 2

Bu bölümü galiba biraz daha kısaydı ve çekimler de uzun sürmüş olabilir, o yüzden daha iyi olmuş. Hemen Onur Tan'ı övme. Övülecek kadar iyi değil.

Ama 2 bölüm önceki o patlamadna sonra bu bölüm sonundaki patlama cidden gözüme müthiş ötesi geldi

Pusat, Raskoln ve Baltazar a daha büyük ve güclü düsmanlar lazim Polpo cok kolay oldu sanki ...

Akif'e bişey oldumu o sahneyide kaçırdım ben?

Seneye Kanal D ya da Showa geçersek düşenemiyorum bile hadi hayırlısı.
kesin o iş aga 2 isinden biri kesin bence

bu arada @Yasin93 aga vadi reyting üstü bir dizidir 11 yıl boyunca yapacağını yapmış her türlü rekoru eze eze kırmıştır ama yine de bazılarına kapak olması açısından reytingleri yeniden coşturmamız lazım bu iş seneye olacak artık yaz geldi yükselme zor seozn finalinde güzel bi reyting ve unutulmayacak bir sezon finaliyle
yeni sezonda vadiyi cümle alem görecektir.

@legolas9900 aga necati şaşmaz kendisi de dizi içinde söylüyor bak burda durmak ölüm gibi diye o da farkında herşeyin ama tüm yük onun omzunda seneye yapacağı takviyelerle yeniden eskisi gibi olacak bunun ortamını hazırladı zaten kesin yani