Kurtlar Vadisi Pusu 225.Bölüm Set Resimleri

38ADzM.png

niyesi mi var aga kimse memnun değil adamdan seneye postalamak şart artık
Bu adamla görmedik mi biz 15 reytingleri niye haksızlık ediyorlar?
Yönetmenlikten çok senaryo problemi var dizide eleştirenler işin bu tarafına bakmalı bence
Kanal problemi,1 ayda bir yayınlanmaması bir çok neden var.
Bütün yanlışları Yönetmene bağlamak doğru olmaz.

Bu adamla görmedik mi biz 15 reytingleri niye haksızlık ediyorlar?
Yönetmenlikten çok senaryo problemi var dizide eleştirenler işin bu tarafına bakmalı bence
Kanal problemi,1 ayda bir yayınlanmaması bir çok neden var.
Bütün yanlışları Yönetmene bağlamak doğru olmaz.
vadinin ismi yeter 15 reyting için bize daha fazlası lazım onur tan devri bitmiştir artık

bencede onur tan ın eşi zeynep günay tan daha iyi yönetmen

ha işte zeynep günay tan daha iyi diyorum, demeye çalışıyorum :X

Tmm anlaştık bende Zeynep Günay Tan'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
biz aksiypn sahnelerini eleştiriyoruz ama onur tan ın çektiği sahnelerde duygu eksikliğide çok fazlla mesela safiye yıllar sonra abisini görüyor verdiği tepki çok sıradan o sahneyi zeynep g. tan çekse eminim çok başka bir sahne olurdu

biz aksiypn sahnelerini eleştiriyoruz ama onur tan ın çektiği sahnelerde duygu eksikliğide çok fazlla mesela safiye yıllar sonra abisini görüyor verdiği tepki çok sıradan o sahneyi zeynep g. tan çekse eminim çok başka bir sahne olurdu
aynen duygu sorunu çok arttı fazlasıyla onur tanla olmaz bu iş artık serdar akar gibi büyük ustalar gelmeli sadullah şentürk mustafa şevki doğan vs.

aynen duygu sorunu çok arttı fazlasıyla onur tanla olmaz bu iş artık serdar akar gibi büyük ustalar gelmeli sadullah şentürk mustafa şevki doğan vs.
doğruyu vadiyi çeken 3-4 tane gerçekten çok iyi yönetmen var bunlardan birisiyle anlaşılmalı

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak