Kurtlar Vadisi Pusu 224. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
46422_548690018514090_483214608_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 224. Bölümü bu akşam 20.00'de ATV'de ekrana geliyor. Bölümle ilgili yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.

Fragman;

http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-224-bolum-fragmani-8954/

Kurtlar Vadisi Pusu, yepyeni bölümüyle, bu akşam 20.00'de ATV'de!​

Uzun bir aradan sonra Kurtlar Vadisi Pusu'nun yorum konusunu açtım, çok mutlu oldum. :D

konuyu unuttuk ya :D neyse @Arslan Bey de uzun zamandır açamıyodu haftaya ben alırım tekrar :D

bu arada güncellememde de yazdım normalde zıtr pırt ara veren dizi kandil günü yayın yapıyor geçen yıllarda da örnekleri oldu kandil günü reytingler çok düşüyor millet camide olacak sezonun en düşük reytingleri gelir büyük ihtimal
yani bu durumu düşünemiyolarsa biz ne yapalım ki

Reyting çok düşecek millet camide olacak bu akşam
aga bunu düşünemiyolarsa düşsün :) düşsün ki akıllansılar

Özel derken Vadi yerine yayınlanmalıydı, bu hafta ara vermek mantıklı olurdu hem. :)
Reytinglerin düşmesini istemiyorlardır, gerçi daha ne kadar düşüreceklerse. O kadar çok o tarz programlar yapmıyorlar. Ortada yayınlanacak yayınlar var. Kafalarına göre yayınlayamıyorlar yani. :)

gerçekten reytingler düşücek yatsı öyle bir zaman dilimindeki ne öncesi ne sonrası toprlayamaz camide olucaz yani yapıcak birşey yok

Polat, Albülhey ve Kara'yı nasıl kurtaracak? Biran önce akşam olsada izlesek

Bu arada ATV'nin sahibi değişti. Haliyle çok fazla muhafazakârlık beklemeyin. Eski sahibi olsa, yaparlardı böyle şeyler, tabi her zaman değil. Nihat Hatipoğlu da olmasa, çok fazla dini konulara girmeyebilirler.

gerçekten reytingler düşücek yatsı öyle bir zaman dilimindeki ne öncesi ne sonrası toprlayamaz camide olucaz yani yapıcak birşey yok
aynen toparlamak imkansız hani desek yatsı 8 de yeni bölüme doğru millet çıkar izler o da yok :D malatyada 8.53 te okunuyor
istanbulda 10 a 10 kalaymış :D yani geçmiş olsun :d

kaçırdığımız yerleri netten izleyecez artık yapacak bişey yok

vadiyi zaten bi kandillerde aksatıyorum ama dinimiz herşeyden önemlidir bunun lafı dahi olmaz

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp