legolas9900
Favori Üye
hitler yapacakmis ama direkten dönmüs224.Bölüm'den Raskoln
![]()
hitler yapacakmis ama direkten dönmüs224.Bölüm'den Raskoln
![]()
Bu da Raskoln işaretihitler yapacakmis ama direkten dönmüs![]()
sen şuanki senaryoyu söylüyosun zaten ne anlamı kaldıYok aga ben Karayi dedim tabii efsaneler geri dönsün ama bence olmesinler efsaneler başa geçsin simdi ki KGT de Polatla beraber operasyonda olsunlar Akif ön planda olsun
Polat-Abdülhey-Kara-Erhan-Akif iyi olur bence Cahit de içten tapinakcilarla takilsin
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Ben artik döneceklerini sanmiyorum aga Polat KGT bin basinda tapinakcilari cokertemez bence Aksaçli iyidir deşifre olsa tapinakci olarak operasyonlara gitseler efsaneler pek farki olmaz bencesen şuanki senaryoyu söylüyosun zaten ne anlamı kaldıkgt kesinlikle ölmeli hepsi hatta yoksa bu işin geri dönüşü olmaz
halk böyle istiyorsa böyle olacak zamanında bu şekil kimleri çökertti polat alemdar yine yapar merak etmeBen artik döneceklerini sanmiyorum aga Polat KGT bin basinda tapinakcilari cokertemez bence Aksaçli iyidir deşifre olsa tapinakci olarak operasyonlara gitseler efsaneler pek farki olmaz bence
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Ceza yedik aga sildim maalesef silmeseydim ban geliyorum demez gelirdihalk böyle istiyorsa böyle olacak zamanında bu şekil kimleri çökertti polat alemdar yine yapar merak etmeimzandaki etikete noldu
Bu arada tapinakci olarak değil Aksaçli olarak olacaktiBen artik döneceklerini sanmiyorum aga Polat KGT bin basinda tapinakcilari cokertemez bence Aksaçli iyidir deşifre olsa tapinakci olarak operasyonlara gitseler efsaneler pek farki olmaz bence
ne için ceza geliyomuş ya Allah AllahCeza yedik aga sildim maalesef silmeseydim ban geliyorum demez gelirdi
Bende sasirdim millet dizilerini etiketlemek icin post kasiyor biz imzamiza koyduk ceza geldi neyse boşverne için ceza geliyomuş ya Allah Allah
hemde ne post kasıyolar neyse boşver aga bizim büyüklüğümüze feriştahı dahi erişemez sorun yokBende sasirdim millet dizilerini etiketlemek icin post kasiyor biz imzamiza koyduk ceza geldi neyse boşver
naptın sen hacı yaHenüz geçen bölümü izlemedim![]()
ne demek vermedibu hafta yazate fragman vermedi ne oluyor
anlamadım fragman güzel
hey yavrum hey uyanda balığa gidelimHenüz geçen bölümü izlemedim![]()
İnternet yoktu ondan izleyemedimBeyler bu perşembe regaib kandili ne yazıkki reytignler büyük ihtimal düşecek inşallah fazla düşüş olmaz
nedense kandiller hep perşembeyi buluyor
ne demek vermedi
hey yavrum hey uyanda balığa gidelim![]()
Ohha224.bölüm fragmanı V2