Kurtlar Vadisi Pusu 224.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnız kendim adıma tarihi bir olay yaşadım daha 1 dakika dolmadan ben izlemyi becerdim vay be ilk izledim yani o derece :Z
iyi denk gelmiş valla :D daha yazetede bile yayınlanmadan izledin :D

aga biz reytingleri aşan bir yapımız ben yükseliceğini sanmıyorum çokta tın orasıda ayrı napalım yapacak birşeyimiz yok
aynen orası öyle vadi reyting üstü tek dizidir bu saatten sonra reyting falan vadi için o kadar önemli olmaz ama insanın yine de morali bozuluyor

iyi denk gelmiş valla :D daha yazetede bile yayınlanmadan izledin :D

aynen orası öyle vadi reyting üstü tek dizidir bu saatten sonra reyting falan vadi için o kadar önemli olmaz ama insanın yine de morali bozuluyor
sorma gitsin ya istesm denk gelmezdi güzel biranım daha oldu vadiyle ilgili 🙂

aynen takas bakınca istem dışı moralimiz bozuluyor vadi her zaman üstte olmalı her ne olursa olsun

Framna değerlendirmem;

Abdülhey ve Arif Dişçi'nin eline geçmişler eğer kurtaramazlarsa şamile yapılanları yapar
Kara'nın olayını tatbikat sanıyorduk ama armageddon timi geri dönmüş hemde ne dönmek harika oldu vadinin bu sezon en akılda kalan olayı bu armageddondur gerçekten müthiş yakışıyolar diziye
Kgt ve Mete'nin ekibi çatışıyor Mete Aymar karakterinin sonu geldi artık
Polpo mekanı tarattıracaktı büyük ihtimal taratmış Baltazar çok sinirliydi.Raskoln de düşman oldu Polpo nun dostu yok şimdilik :D

Kısacası ne diyoruz GEL PERŞEMBE GEL :D
[HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG]

vay vay vay... bölüme ve olaylara bak dişçi, mete, raskoln, abdülhey, kara, vahap hepsi aktif ve tabii POLAT ALEMDAR işte vadi farkı frağmanı bile vücuttaki ölü hücreleri diriltir 😀

vay vay vay... bölüme ve olaylara bak dişçi, mete, raskoln, abdülhey, kara, vahap hepsi aktif ve tabii POLAT ALEMDAR işte vadi farkı frağmanı bile vücuttaki ölü hücreleri diriltir 😀
aynen en büyük farkımız bu her karakter başlı başına olay :D

ee iyi güzelde vadici arkadaşlar nerelerdesiz yav 😱

Yalniz Karanin bagirmasi fena ya insani alip götürüyor resmen

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Yalniz Karanin bagirmasi fena ya insani alip götürüyor resmen

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
he ya o kadar içten bağırıyo ki :(
armageddonun geri dönmesi harbi süper oldu inşallah kgt yi süpürürler

Fragman iyi gibi. Orta kararın üstünde olacaktır bence.

224.Bölüm'den Raskoln :)

BmU6UtDCMAEgVba.jpg

kgt nin ölmesini istemezmisin aga bence hepsini öldürsünler ki efsaneler geri dönsün ofise
Yok aga ben Karayi dedim tabii efsaneler geri dönsün ama bence olmesinler efsaneler başa geçsin simdi ki KGT de Polatla beraber operasyonda olsunlar Akif ön planda olsun
Polat-Abdülhey-Kara-Erhan-Akif iyi olur bence Cahit de içten tapinakcilarla takilsin