- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
aga biz reytingleri aşan bir yapımız ben yükseliceğini sanmıyorum çokta tın orasıda ayrı napalım yapacak birşeyimiz yokaynen agaartık reytingleri yükseltme vakti geldi bu bölümde yükselmezse diyecek laf yok
iyi denk gelmiş vallayalnız kendim adıma tarihi bir olay yaşadım daha 1 dakika dolmadan ben izlemyi becerdim vay be ilk izledim yani o derece
aynen orası öyle vadi reyting üstü tek dizidir bu saatten sonra reyting falan vadi için o kadar önemli olmaz ama insanın yine de morali bozuluyoraga biz reytingleri aşan bir yapımız ben yükseliceğini sanmıyorum çokta tın orasıda ayrı napalım yapacak birşeyimiz yok
sorma gitsin ya istesm denk gelmezdi güzel biranım daha oldu vadiyle ilgili 🙂iyi denk gelmiş valladaha yazetede bile yayınlanmadan izledin
aynen orası öyle vadi reyting üstü tek dizidir bu saatten sonra reyting falan vadi için o kadar önemli olmaz ama insanın yine de morali bozuluyor
aynen en büyük farkımız bu her karakter başlı başına olayvay vay vay... bölüme ve olaylara bak dişçi, mete, raskoln, abdülhey, kara, vahap hepsi aktif ve tabii POLAT ALEMDAR işte vadi farkı frağmanı bile vücuttaki ölü hücreleri diriltir 😀
foruma girince gelirler konuya zaten aga etiketledimee iyi güzelde vadici arkadaşlar nerelerdesiz yav 😱
tamamdır aga sen öyle diyorsan 🙂foruma girince gelirler konuya zaten aga etiketledim
he ya o kadar içten bağırıyo kiYalniz Karanin bagirmasi fena ya insani alip götürüyor resmen
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
İnşallah ölmezhe ya o kadar içten bağırıyo ki
armageddonun geri dönmesi harbi süper oldu inşallah kgt yi süpürürler
kgt nin ölmesini istemezmisin aga bence hepsini öldürsünler ki efsaneler geri dönsün ofiseİnşallah ölmez
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Yok aga ben Karayi dedim tabii efsaneler geri dönsün ama bence olmesinler efsaneler başa geçsin simdi ki KGT de Polatla beraber operasyonda olsunlar Akif ön planda olsunkgt nin ölmesini istemezmisin aga bence hepsini öldürsünler ki efsaneler geri dönsün ofise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?