Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm Set Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mete aymar bu bölüm etkin olacak gibi

Bayan karakterlerden "Margeret", Vadi tarihinde yerini almistir. Bir yabanci karakterini bu kadar gercekci ve dogru canlandirabilen nadir oyunculardan birtanesi Funda Ilhan. Polat'in Elif'i kurtardiginda, Margeret'in gösterdigi oyucunluk performansi hayran birakmisti gercekten. Dizi türkce dublaj yerine, alt yazi ile devam etseydi, Funda Ilhan'i dizide yabanci bir oyuncu gözü ile bakilirdi.

Vadi ilk kez oyuncu seciminde yanlis yapti. Safiye karakteri icin getirilen yeni oyuncu kötünün kötüsü cikti maalesef. Oynucunun kendisi ile ahlakali bir durum degil, sadice Vadiye uymadi, uyum sagliyamadi. Vadi de yer alan tüm oyuncular, canladirdiklari karakerler ile sanki dogmuslar gibisine, hayat veriyorlar. Aralarinda, karakter ile uyusmayan olursa, izleyici hemen fark ediyor, rol oldugu göze carpiyor. Safiye karakterini "Safiye" canladiracakti yani Begüm Kütük.

Leyla dönemi bitmistir.. Bunu tekrar söylüyorum, zorlamaya gerek yok. Hele ki su an hapishane sahneleri insani cildirtiyor. Cigdem Batur, Kurtlar Vadisi ile en yüksek noktaya gelmistir. Artik bu saaten sonra, bence Vadiden bir beklentisi kalmadi. Rolünü cok özensiz oynuyor, rol oldugunu cok fark ettiriyor bu da insani izlerken sogutuyor. Polat Leyla dostlugu güzeldi, izleyiciye sicak geliyordu fakat bu dostluk aska dönüsdükten sonra is bitti. Cigdem Batur'un her programda halen, izleyicinin Polat Leyla askini kabullenmesini dogrulasa da, ben halen begenmiyorum bu durumu. Leyla karakterinin dizide bir funksiyonu kalmamistir. Diziden en gec bu sezon sonunda son verilmeli.

Vadi bu sezonu kötü kapatacak gibi.. tempo birden iyice düsmeye basladi. Gelecek sezon icin tahmin yapmak zor, cünkü ilk kez ekib degisikliyi var. Benim dilegim sadice, Vadi'nin ana kalbi, yeniden nakliye edilmesi.

ElbNJg.jpg
MYX2pM.jpg
NV3L0O.jpg
LP2NZV.jpg

resimlerden bile belli müthiş bir bölüm olacağı

Bunlar nereyi açmış böyle enfes resimler :d