Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Yorumları

nihayet bitti. İçimden bu bölümün biran önce bitmesi için dua ettim.

ben kötü bölüm olduğuna katılmıyorum kesinlikle favori ikilim kara ve pusat ön pilandaydı daha ne isteyebilirimki :Z:Z:Z

Vadi izlerken biz ..!

Bk4pCp1CAAAnf9G.jpg
Siyah kediye irrite oldum

Zamanla Yaşayan Adamın Saati Durmaz !

Arabaların arkasindan sıkmanin gereksiz olduğunu öğrenemediler gitti.
Haftaya ne olacak acaba merak içindeyim.

ben kötü bölüm olduğuna katılmıyorum kesinlikle favori ikilim kara ve pusat ön pilandaydı daha ne isteyebilirimki :Z:Z:Z
Kara Pusat varsa iyi, Akif varsa kötü. Kriterin bu galiba, haftalardır bunu anladık :D

Arabaların arkasindan sıkmanin gereksiz olduğunu öğrenemediler gitti.
Haftaya ne olacak acaba merak içindeyim.
Ne kadar kötü bölüm olursa olsun insan gelecek bölümü hep çok merak ediyor :D

Kara'nın Türkçeyi düzgün konuşması hiç yakışmıyor bence, normal halindeki gibi konuşsa daha iyi olur.

Maalesef sezonun en kötü bölümüydü. İlk kez bu kadar az keyif aldım diyebilirim. Bölüm tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Bu bölümde Vadinin kalbini aradım, efsane senaryo ekibi Raci-Bahadır-Cüneyt.

Tapatalk 2

Leyla'nın Vadide ki görevi bitmiştir. Dizi için en sağlıklı karar, karaktere son verilmesi. Bu şekilde devam ederse bıkkınlık verecektir. Kendisini eskisi gibi karaktere vermiyor, rol olduğunu birçok sahnesinde belli ediyor.

Tapatalk 2

Bu Bölüm fena degildi. SIkilmadan izledim diyebilirim... Yine siyasetin anasini aglatti Pana ve bu sayede düsüs devam edecektir. Acikcasi ben takinti oldugu icin ve Pusat icin izliyorum...

Birde benden Pana'ya: "Bence hayal dünyasindan cikinda bir Türkiye gerceklerine bakin! Sen daha Sirnak'a, Hakkari'yd sahip cikarmiyorsun! Pkk yol kesip kontrol yapiyor cikmissin saraybosna'dan ondan bundan bahsediyorsun! Sen önce bir kendi topraklarina sahip cik gerisine bakariz hele! Sen önce bir ay yildizli al bayragi yücelt ondan sonra siyah sancagida düsünürüz...

hayal kurmak önemlidir, güzeldir lakin gercekleri unutmadan...