Kurtlar Vadisi Pusu 220.Bölüm Yorumları

Bitti 23.23

Kapıdaki kisi tahmin ettigimiz gibi Polat

PIRANHA ULTRA TAB 10.1" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mutlu sonla bitti ve Polat Alemdar'ın da yüzü gülüyor, Elif Alemdar'ın da. En sonunda Elif'te, Polat Alemdar'a kavuştu. Darısı diğer kavuşamayanlara. :)

Şimdi gelde 1 hafta bekle Akifle Abdülheyin kurtulacağını biliyoruz ama insan heyecan yapıyor işte :)

PIRANHA ULTRA TAB 10.1" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polat gönül insanı geçmişte Elif'le yaşadığı fırtınalı aşkı unutmadık,dizide aşkı en çok yakıştırdığım insanda o bir başrol oyuncusunda olması gerektirdiği gibi ama dünya Polat'ın etrafında dönmüyor,diğerlerininde mutlu olmaya ihtiyacı var.Hem merak etmiyormusun bu adamlar nerde yaşar ne yer içerler nerde uyurlar?:)
Cahit zaten yarı yolda bırakmakta istemiyor ve bir türlü de söyleyemedi. Cahit, Safiye'yi üzmek istemiyor. En azından Polat Alemdar, Cahit'in karşısına önceden çıksaydı, her şey daha iyi olacaktı. Bu durumda artık Cahit'in, Safiye'ye bir şey söyleme gibi bir ihtimali yok. Muhtemelen Cahit ile Safiye birbirlerine olan sevgisini göstermeye çalışacak ve Polat, Elif ile aşkını hatırlayacak, onay verecek. Aslında Cahit'i, Safiye'den uzak tutmasında, zaaf oluşturmasının etkisi var. Sonuçta Polat, kaç defa sevdiğini kaybetti. Memati'ye bak mesela. Abdülhey'e bak. Onları düşünerek, bu hesabı yapıyor. Diğer türlü, o da ister kız kardeşinin mutlu olmasını. Şu an için onay vermez ama ileride onay verir. Cahit için aslında Safiye bir anlamda zaaf taşıyor. Şu anda değil ama sonrası için taşıyor. Buna rağmen evlenirler ve belki de mutlu olurlar. Bunu zamanla göreceğiz. :)

bakalım reytinglerde napmışız öngörüde bulunacak var mı?

Benim için iyi oldu aga youtube da onca video vardı Başbakanı karalayan yok Başçalanmış yok şuymuş yok buymuş sabır taşı olsa çatlardı
Tamam da aga benim gibi birçok arkadaş da ilgilenmiyordur diye düşünüyorum.Ben youtube de müzik dinlerdim veya diziyi izlerdim.Böylelikle artık tüm dizileri aynı günde izleme gibi bir durum söz konusu.

Tamam da aga benim gibi birçok arkadaş da ilgilenmiyordur diye düşünüyorum.Ben youtube de müzik dinlerdim veya diziyi izlerdim.Böylelikle artık tüm dizileri aynı günde izleme gibi bir durum söz konusu.
Ben site veririm izlersin site veririm istediğin müziği dinlersin aga merak etme sen takma kafana

müthiş bi sonla bitti sadece polat-elif sonu değil diğer taraf daha heycanlı abdül-akif :D

yav yeminle abdülhey varya şu dizinin polattan sonraki kralıdır tartışmasız adam kendinde olunca o kadar yakışıyor ki diziye müthiş gerçekten hep sevmişimdir zaten on numara
kenan çoban sessiz sedasız hiç gözükmez konuşmaz işini yapar sadece ve bence şu piyasadaki çoğu oyuncuyu ezer geçer rahatlıkla
operasyon sahnesinde giydiği uzun pardesü süperdi abdül pardesü giyince çok yakışıyor ona :D

müthiş mesajlar vardı dizide bazı diziler akıllarınca gönderme falan yapıyolar ya onlar göndermeyse vadininkiler ne :D göndermenin kralı yapılıyor vadide helal ekibe :D

baronun konuştuğu kişi papa değil mi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato