Yok artık aga git benim haftalık mesaj sayılarıma bak ben post kazsam 200 mesajlarda değil xemre gibi 1200 küsürlü mesaj sayılarında olurdumHerkes benimle aynı fikirde 😎 hem post kasma![]()
Yok artık aga git benim haftalık mesaj sayılarıma bak ben post kazsam 200 mesajlarda değil xemre gibi 1200 küsürlü mesaj sayılarında olurdumHerkes benimle aynı fikirde 😎 hem post kasma![]()
Şaka yaptımYok artık aga git benim haftalık mesaj sayılarıma bak ben post kazsam 200 mesajlarda değil xemre gibi 1200 küsürlü mesaj sayılarında olurdum
7 saat falan uykuyla geçse 13 saatkaldı 20 saat
E4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
<br />7 saat falan uykuyla geçse 13 saat<b>Polat Şaşmaz dedi: </b><br />kaldı 20 saat<br /><br />E4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da var ama perşembe günleri iyi geçiyor aga okul arkadaşlarla Vadi yorumları yapıyoruz bolca<br />7 saat falan uykuyla geçse 13 saat<br /><br />PIRANHA ULTRA TAB 10.1" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi<br/>Okulda var o da şimdi 1 asır sürer kaldı 1 asır
Aynen bizde konusuruz d yarin simav var be agaO da var ama perşembe günleri iyi geçiyor aga okul arkadaşlarla Vadi yorumları yapıyoruz bolca
PIRANHA ULTRA TAB 10.1" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah zihin açıklığı versin agaAynen bizde konusuruz d yarin simav var be aga
Amin cümlemizeAllah zihin açıklığı versin aga
PIRANHA ULTRA TAB 10.1" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üzüldüm dersem inanırmısın ??haftaya vadi yokmuş arkadaşlar
@takas'da bir yerde yazmıştı olmayacağını,sen nerden öğrendin?Kesin mi?haftaya vadi yokmuş arkadaşlar
kesin konuşmayalım daha belli değilhaftaya vadi yokmuş arkadaşlar
yok aga ya bi vadi sayfasının uydurması daha belli değil@takas'da bir yerde yazmıştı olmayacağını,sen nerden öğrendin?Kesin mi?
@takas'da bir yerde yazmıştı olmayacağını,sen nerden öğrendin?Kesin mi?
GEREKÇESİ NEYMİŞvadi forumlarında okudum kesin diyorlar
kesin mesin değil sallamasınlar her okuduğumuza kesin demeyelim onlar kimvadi forumlarında okudum kesin diyorlar