ne açıklaması agaAdamların açıklamalara koptum ya![]()
ne açıklaması agaAdamların açıklamalara koptum ya![]()
Dün ki Medyatikte çıktılar ya onlara yönelik yazmıştımne açıklaması aga![]()
hee bende bi açıklama mı oldu sandımDün ki Medyatikte çıktılar ya onlara yönelik yazmıştım![]()
aga aynı fragman aynı ne diyon sen yaYav arkadaş fragman değişmiş acayip bir şey olmuş ya bir youtube linkine bakın bir de bunadediğim farklılığı bakalım bu kez bulabilecekmisiniz
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-220-bolum-fragmani-izle-8878/
24. saniyedeki kursun sesini mi kast ediyorsun cünkü fragmanda degisen bisey yok ?Yav arkadaş fragman değişmiş acayip bir şey olmuş ya bir youtube linkine bakın bir de bunadediğim farklılığı bakalım bu kez bulabilecekmisiniz
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-220-bolum-fragmani-izle-8878/
aga fragman çıktığından beri bişeye taktı hala konuşuyo24. saniyedeki kursun sesini mi kast ediyorsun cünkü fragmanda degisen bisey yok ?
bende anlamadim ki onu ne bu kadar heyecanlandiriyoraga fragman çıktığından beri bişeye taktı hala konuşuyo
yav sonda kurşun sesi gelse nolur bazuka sesi gelse nolur![]()
Aga farketmediniz mi geneaga aynı fragman aynı ne diyon sen ya![]()
bende anlamadim ki onu ne bu kadar heyecanlandiriyor![]()
harbiden miAga farketmediniz mi geneYoutube linkindekinde yani öncekinde ana haber sunucusu adam diyor ki ''elini kolunu sallayıp dolaşırken Savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' yenilenmişinde ise ''Akifle Kara elini kolunu sallayarak dolaşırken savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' iyi dinle iyi izle aga hadi tekrardan
![]()
Bu muyduAga farketmediniz mi geneYoutube linkindekinde yani öncekinde ana haber sunucusu adam diyor ki ''elini kolunu sallayıp dolaşırken Savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' yenilenmişinde ise ''Akifle Kara elini kolunu sallayarak dolaşırken savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' iyi dinle iyi izle aga hadi tekrardan
![]()
Değişik ama sen değişiklik yok diyodun ?Bu muydu![]()
Bence aynıDeğişik ama sen değişiklik yok diyodun ?
o degilde konudaki fragmanda akif bile demiyor direk elini kolunu ile konuya giriyorAga farketmediniz mi geneYoutube linkindekinde yani öncekinde ana haber sunucusu adam diyor ki ''elini kolunu sallayıp dolaşırken Savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' yenilenmişinde ise ''Akifle Kara elini kolunu sallayarak dolaşırken savcının güvende olduğunu söyleyebilir misiniz'' iyi dinle iyi izle aga hadi tekrardan
![]()
Tamam aga aynı aynıBence aynı![]()
Ne oldu döndün mü doğru yola ?aga bunlara takılmayalım fazla gel perşembe gel![]()
Herkes benimle aynı fikirde 😎 hem post kasmaTamam aga aynı aynı
Ne oldu döndün mü doğru yola ?Öyle arkamdan dedikodu etmek kolay
![]()
ne arkası aga önünde konuşuyoruzTamam aga aynı aynı
Ne oldu döndün mü doğru yola ?Öyle arkamdan dedikodu etmek kolay
![]()