Kurtlar Vadisi Pusu 220.Bölüm Fragmanı

başlamış yine post kasmalar :) adam bildiğin post kasıyor söylicem mesajlarımı şuna versinler o da rahatlasın bizde :) :)

Fragmana gell hele gene güzel bir bölüm izleyicisini bekliyor...bende yavaştan yavaştan fragmanlardan başlayarak diziye başlıcam gibi.....

Ya valla öylede haftada 15 den fazla dizi izliyorum yoruluyorum birde bunu eklersem hele ki baştan hiç kalkamam altından :(
aga bence izlediğin 15 diziyi de bırak vadiye başla zaten seni senden alacağı için :D eski vadiden başla ama o mükemmelliği görmen lazım :D

Seneye başlamayı düşünüyorum hatta bu yazdanda olabilir ama baya bi bölümü var vadinin :D
cnm 1-97 oran seriden başlarsan zaten izlemeye eski vadiden yani 1 ayda bile bitirirsin
pusuya devam edip etmemek senin kararın olur ama eski vadiyi kesinlikle bitirmelisin izlemeden ölme lafını kullanırlar mesala o dizi için söylenebilir kesinlikle 🙂🙂🙂

cnm 1-97 oran seriden başlarsan zaten izlemeye eski vadiden yani 1 ayda bile bitirirsin
pusuya devam edip etmemek senin kararın olur ama eski vadiyi kesinlikle bitirmelisin izlemeden ölme lafını kullanırlar mesala o dizi için söylenebilir kesinlikle 🙂🙂🙂
Bu Kurtlar vadisi terör vardı showda acaip güzeldi fakat yayından kalkdırmışlardı...onu izlemiştim...en başı olan kanald de şken izlemişliğim vardır zaten sonrasında bıraktım...

Cahit
leyla
akif beyaz tv de yüksel aytuğun sunduğu medyatik programında konuklar hemen açın vadi konuşuluyo müthiş :D

Cahit
leyla
akif beyaz tv de yüksel aytuğun sunduğu medyatik programında konuklar hemen açın vadi konuşuluyo müthiş :D

Yazın yine Vadinin tüm bölümlerini Beyaz Tv yayınlar İnşallah yine sabah akşam izlersin :D
Yok beaa ben beyaz Tv den izleyemem onlamı uğraşıcam koydumu koymadımı sezon olarak indirip izliyeceğim kaldıki yazlıkda beyaztv yi nerden bulayım...uyduda vardır elbet de boşver gitsin... net en iyisi... sezon olarak indircem torrent den :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato