Seçim zamanı diye sormadın ki sen bana,bende ileriki bi zamanda oynar diye düşünüyorum.bence tamamen sallamasyon bi haber adam bu seçim zamanı dizide oynar mı kim uydurduysa iyi uydurmuş
aga etiket sistemi bozulmuş galiba bildirim gitmiyor kimseye
Seçim zamanı diye sormadın ki sen bana,bende ileriki bi zamanda oynar diye düşünüyorum.bence tamamen sallamasyon bi haber adam bu seçim zamanı dizide oynar mı kim uydurduysa iyi uydurmuş
aga etiket sistemi bozulmuş galiba bildirim gitmiyor kimseye
Oldu mu bu @Maskeli FedaiDenemekten zarar gelmez
@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @-KADİR- @legolas9900 @Hafız @papuleoo @SuskunFelon @kvp-medya
aga bu bölüm oynayacak diyolarSeçim zamanı diye sormadın ki sen bana,bende ileriki bi zamanda oynar diye düşünüyorum.![]()
Aga etiket sorununu çözdükaga bu bölüm oynayacak diyolar![]()
çok güzelAga etiket sorununu çözdük![]()
bilmiyorum ama ortalıkta dolaşıyor bu haber %100 yalanKim diyor?
İnsan bir nasıl çzödün derçok güzel
bilmiyorum ama ortalıkta dolaşıyor bu haber %100 yalan
Ne gülüyon ya internete yazdım windows xp zaman ayarı otomatik ne dediyse yaptım saat 18.00.00 da konuyu aça tıkladım 17.59 çıktı karşıma sonra bir 10 sn beklemek zorunda kaldım tıkladım tekrar o arada da sen açmışsın
Bugün var heralde aga, bugün son diye biliyorum benAnlıkların olmaması kötü ya bari bugünden itibaren kaldırmasalardı
İnşallahBugün var heralde aga, bugün son diye biliyorum ben
bu sahneyi kaç kez izledim bilmiyorum yok böyle bişeyPolat Alemdar 'Ben bitti demeden bitmez'
Necati Şaşmaz Fan'da da çıktı haber.çok güzel
bilmiyorum ama ortalıkta dolaşıyor bu haber %100 yalan
biri uydurdu herkes peşinden gidiyor işte adı üstünde fanlarNecati Şaşmaz Fan'da da çıktı haber.
Her yerde dolaşıyor bence olmazNecati Şaşmaz Fan'da da çıktı haber.