Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada Vadi'de telefonlar gittikçe büyüyor. Yakında tabletten konuşacaklar

Bu saatlere kadar Vadi konuşmayı özlemişim yeminle.

Tapatalk

Bu saatlere kadar Vadi konuşmayı özlemişim yeminle.

Tapatalk
aynen ya işte budur
yine yaptı yapacağını vadi

neyi konuşacağımı şaşırdım bölümle ilgili olarak genel konuşuyorum hep yarın detaylı değerlendirme yaparız

vadi öyle bi etki yaptı ki gündemde ki olayları kesti attı desek yeridir

usta geldiğinde aynuranın yüzündeki tebessüm

bir rekor kırılacaksa onu sadece kurtlar vadisi kırar o kadar

BİLGİ; Ayı İbrahim geri dönüyor!

Aynuranın o gülücğünü bende farkettim D:
Ayı İbrahimi özledik

Bu bölümün hakkı 16 reytingdir İnşallah yarın hak ettiğimiz oranı alırız

Bölümle ilgili kötü eleştirimi yapayım. Polat'ın Muhterem Bey lafını duyunca şaşırması pek olmadı gibi. Polat'ın biliyor olması lazımdı

Tapatalk

yanındayken sizilmaz mi.. mesela tubitaktaki kriptolu telefonlara bakan 5 mühendis casuLuktan içeri alıyorlar. bil bakalım yerine kim geliyor. sonra geleneler kriptoyu değiştirip Başbakanı dinliyor.
benim orada demek istediğim zamanında cemaat akp ile yakınken akp nin adamı gibiydi onlar ve bir sorun olmuyordu birlikte ne kadar sesini çıkaran varsa tıkıveriyorlardı hapislere sonradan araları bozulunca "paralel yapı" oluverdiler bunlar.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218.bölümünü tek parça halinde full hd bir şekilde izleyebilirsiniz.
İşte efsane bölüm;

vahap denen adam safiyeninde efeninde elinde büyüdüğünü söylüyor karahanlıyla sadece dost değilde akraba falanda olabilirmi acaba
önümüzdeki günlerde karahanlıdan daha çok bahsedicekler gibi görünüyor

Bölüm nasıldı öyle ya dehşetti resmen dehşet.Bu bölüm paralel yapıyı Vadi deşifre etti.Senaryo çok farklı yerlere doğru gidiyor.Sonunda da Polatın dönmesi süper ya o heyecanı sadece Polatın yaşattığını farkettim.

akif şamil alptekinden selfie
müthişsiniz be ekip muazzam her biri ayrı güzel

senin Allah ına kurban Allah ına