Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,751
Puanı
1,060

Son düzenleme:
Fragman yayınlandıktan 3-4 dk sonra @ABAY_06

Hani fragmanı izleyemedik.
Hatalı yükleme yapmış yazete çalışanları :D

İŞTE 218. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Kara ve Ekibini askerler neden tutukluyor?

Savcı Leyla kız kardeşi Esra'yı son yolculuğuna nasıl uğurlayacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 13 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218. bölümünde olacak…

bune yaaa yazete nasıl hatalı yüklüyor çocukmu bunlar 😵😵

hahaha benim yorumlarımı takip ediyor galiba pana ekibi devletin başındakıler için her fırsatta şöyle yazıyordum ben bunalrı görüntülerini bile çekseler bizi kronlamışlar diyip işin içinden çıakrlar diye devletle kron lafını çok kullandım ben şimdi fragmanda da böyle :F

Akp propagandasi devam ediyor. Dizi artik tamamen Hükümetin reklamini yapiyor baska bir konu yok! Bu sekilde devam ederse bende izlemeyi birakacam acikcasi. Siyasi propaganda izlemek istesem Ana Haber bültenlerini izlerim!

Akp propagandasi devam ediyor. Dizi artik tamamen Hükümetin reklamini yapiyor baska bir konu yok! Bu sekilde devam ederse bende izlemeyi birakacam acikcasi. Siyasi propaganda izlemek istesem Ana Haber bültenlerini izlerim!
Dizi çok siyasete girdi bu kadar olmamalı.tek Ak partililer izlemiyor ki ayıp ediyorlar.Allah'tan yerel seçim yakın seçimden sonra son bulacaktır.

fragman çok sıkıcı görünüyor son 4-5 haftadır zaten gözle görülür bir düşüş var reytinglerde
acilen bir çözüm bulunması lazım koca diziyi pusat çıkıcak diye bekler izler olduk son bölümelrin özeti bu aslında pusat nezaman çıkıcak diye bakıyoruz 😵😵😵