Kurtlar Vadisi Pusu 217.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,751
Puanı
1,060
çok tşkler bu sefer etiketlemen çok iyi olmuş yarına kadar belkide haberim olmayabilirdi fragmanın çıkıcağını bile unutmuştum görünce şaşırdım :kiki::kiki:
pusatcığımın kavgası dışında fragmanda birşey yoktu gibi sanki bu 1 haftalık aradan sonra daha iyi bir bölüm beklerdim fragman pusat dışında bir heyecan uyandırmadı bende 🙄🙄🙄

Armegedon ne oluyor ? diziye daha 3 bölüm önce başladımda :D
3 gün öncemi başladın nasıl yeni bölüme geldinki öncelikle 97 bölümlük eski vadiye bakman lazım sonrada 216 bölümlük kurtlar vadisi pusuya toplamda 313 bölüm falan var hemen yeni bölüme nasıl geliyorsun 🙂🙂🙂

çok tşkler bu sefer etiketlemen çok iyi olmuş yarına kadar belkide haberim olmayabilirdi fragmanın çıkıcağını bile unutmuştum görünce şaşırdım :kiki::kiki:
pusatcığımın kavgası dışında fragmanda birşey yoktu gibi sanki bu 1 haftalık aradan sonra daha iyi bir bölüm beklerdim fragman pusat dışında bir heyecan uyandırmadı bende 🙄🙄🙄
Kardeş Vadi her döndüğü aradan müthiş bir bölüm ile geri geliyor bak gör bu bölüm dehşet olacak.Bu arada önemli değil

3 gün öncemi başladın nasıl yeni bölüme geldinki öncelikle 97 bölümlük eski vadiye bakman lazım sonrada 216 bölümlük kurtlar vadisi pusuya toplamda 313 bölüm falan var hemen yeni bölüme nasıl geliyorsun 🙂🙂🙂
3 bölğm önceden başlamış 3 gün içerisinde 300 bölüm izledim yazmıyor ki :D 3 günde hiç uyumasa tv başından ayrılmasa hep Vadiyi izlese yinede 313 bölümü geçemez :D

3 bölğm önceden başlamış 3 gün içerisinde 300 bölüm izledim yazmıyor ki :D 3 günde hiç uyumasa tv başından ayrılmasa hep Vadiyi izlese yinede 313 bölümü geçemez :D
hayır ben diyorumki bukadar bölümü izlemeden yeni bölüme hemen başlama demek istedim
eski vadiyi izlemeden zaten birşey anlayamaz bu sezon bitene kadar netten eski bölümleri bitirsin yaz tatilindede bakar gelecek sezona yeni bölüme yetişir :bhr::bhr:

Kane'in tip kaymış. :D
Pusat'la sıcak saatler olacak yine.
Fragman orta, bölüm iyidir inşallah.

Pusatın sahne etkileyici gözüküyor fragman orta halli olmuş yeni bölümü bekliyoruz artık.. :D

öncelikle etiket gelmiyor aga adam gibi yap şunu ya :D

Fragman on numara beş yıldız bölüm daha da dehşet olacak
kane in işi bitti artık polat istiyo :D
Pusat sahneleri manyak olacak
adsız gayeyi halletmeli biran önce

gel perşembe gelllll