Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o değilde erhan nerde ya şimdi aklıma geldi erhanı da acil alın la cahit yokken erhan vardı bu adamın dışlanmasına deli oluyorum

o değilde erhan nerde ya şimdi aklıma geldi erhanı da acil alın la cahit yokken erhan vardı bu adamın dışlanmasına deli oluyorum
Aynen. Şu dizideki en sinir olduğum olay neredeyse. 😡

w/ Tapatalk

cahit harbi vadi markasına sonuna kadar yakışan bir isim oldu artık gerek karizması gerek oyunculuğunda ki gelişim gerek abisine olan bağlılığı süper
abdülheyi söylemeye gerek yok zaten abisi varsa o da var abisi yoksa o da yok

Aynen. Şu dizideki en sinir olduğum olay neredeyse. 😡

w/ Tapatalk
malesef bende bu duruma gıcık oluyorum yav adam eski vadide neler yapıyordu kv ırakta vardı her yerde vardı kolu gitti diye bu kadar dışlanması da nedir
deli hüsnü kadar değeri yok mu güllü erhanın
yalnız timurda yok yakışıyor ya polata olan bağlılığı harika

Hepinize iyi geceler abiler agalar ...
iyi geceler aga Allah rahatlık versin biz yorumalra devam edecez konu çok geride kalmış

Kurtlar Vadisi ve Pusu'nun ilk sezonlarını kast ettim. En boş sahnesi bile sıkmayan zamanlar...
O bölümleri geç kardeşim vadi ve pusunun İskove murolu bölümleri efsane o bölümler bidaha zor bence gecen sezon maskeli sahnelerde gizem heyecan tavan yapmıştı onun gibi gizem olabilir bence bu sezon bahadırların senaryodan ayrılığından sonra tekrardan hikaye yazıldı pusat baltazar ruscon Murat'ın erken ölümü bunlardan birkaçı

Tabi dikkat ettiyseniz akif de çok geri plana atıldı

Pusat keşke Erhanı da ekibe alsa ne güzel olur
yok artık aga bunu siz bari söylemeyin ya pusat kim ya dünkü çocuk erhan onun emrinde mi çalışacak böyle bişey sence mümkün olabilir mi
erhan polatla mematiyle operasyon yaparken pusat daha çocuktu
yakında erhanda abisinin yanına gelecek

Saol aga kolay gelsin size

Tabi dikkat ettiyseniz akif de çok geri plana atıldı
abi adamlar tepkileri göz önüne aldılar akifin sıradan bi kgt üyesinden hiçbi farkı yok artık
ben hem oyunculuğunu hem karakterini çok seviyorum ama doğruya doğru vadiciler sevmiyor bu adamı yapacak bişey yok
bunu yapanda senaristlerdir adamı resmen çakma polat alemdar yaptılar kimse polatın yerinde başkasını görmek istemiyor o yüzden sevilmedi hiç senaristlerde bunun farkında ve gereğini yaptılar