Onu anladım zaten, ama söylemedim
Onu anladım zaten, ama söylemedim
ne kadar zekisin ya adamım benimOnu anladım zaten, ama söylemedim![]()
Kara Şamil'i kurtaracaktır..her zaman böyle yapıyolar çatlıyorum meraktan ya![]()
Olum aklıma anında o geldi zaten, başka ne gelmesini bekliyodun?aga sence gaye ölür mü
ne kadar zekisin ya adamım benim![]()
aga sen zekisin zaten söylemeye gerek yokOlum aklıma anında o geldi zaten, başka ne gelmesini bekliyodun?
Bu Ivan Şamil'in kardeşi mi, yoksa sadece o öldürdüğü Rus'un oğlu mu? Öyleyse Şamil de o Rus Generalin oğlu oluyor.
şamil kgt de en sevdiğim isimlerden inşallah ölmezKara Şamil'i kurtaracaktır..
evet aga adamın kimden neden olduğu da belli değil ya daha bi gizem katıyo bu adam kimse çalışıyo kim hiç kimsenin bi fikri yok tek bildiğimiz sapık galibaAdsız on numara oldu bu dizi için, filme aksiyonun yanında gerilimde girmiş oldu böylece.. @takas
umarım bundan sonrada gerilimi bırakmazlar dizide, böyle bir şeye ihtiyaç varmış gerçekten..evet aga adamın kimden neden olduğu da belli değil ya daha bi gizem katıyo bu adam kimse çalışıyo kim hiç kimsenin bi fikri yok tek bildiğimiz sapık galiba![]()
Nası oğlu değil? Babamı öldürdü demişti Ivan.aga sen zekisin zaten söylemeye gerek yok
ivanın kardeşi olması lazım ama ivan generalin oğlu değil ki
şamil kgt de en sevdiğim isimlerden inşallah ölmez
aga o noktayı bende anlamadım ama general şamilin babası değildirNası oğlu değil? Babamı öldürdü demişti Ivan.
w/ Tapatalk
O zaman Ivan generalin oğlu, Şamil'in kardeşi hala ortada yok.aga o noktayı bende anlamadım ama general şamilin babası değildir
bu bölüm anlarız net olarak ama ivan şamilin kardeşi diye anladım ben geçen bölümdenO zaman Ivan generalin oğlu, Şamil'in kardeşi hala ortada yok.
w/ Tapatalk
Cahit abdulhey gibi atar yapcakmı bakalım polatı görünce..bu bölüm anlarız net olarak ama ivan şamilin kardeşi diye anladım ben geçen bölümden
yapmaz bence cahit abdül kadar kıdemli değilCahit abdulhey gibi atar yapcakmı bakalım polatı görünce..![]()
Geçen haftaya göre düşük açılış yapmışız,ilerleyen dakikalara doğru yükselecektir..20:00 - 20:15 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 6.01
2) FOX: 5.12
3) ATV: 3.86
Her şeye eleştiri gözüyle bakmazsak daha güzel olur dizi. O iyi değil, bu hoş değil diyerek izlersek en ama en güzel bölümden bile zevk alamayız. Şahıslara ve olaylara bu kadar çok takılmak saçma oluyor. Zevk almaya bakacaksın ki zevk alabilesin.artık abdülheyin saçmalıklarını sevgi sahnelerini polatın odada konuşmasını akifin sanki polat gibi operasyon yapmasını istemiyoruz
pusat olmasa ve her şeye rağmen polat olmasa bu dizi izlenmez nerde iskenderli ersoylu bölümler nerde bunlar eleştiri mutlaka şart gidişat iyi değil açık ve net