Kurtlar Vadisi Pusu 215.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi,tüm rekorların eşsiz sahibi,Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 215.Bölümüyle ekrana gelecek.

Dizi ile ilgili tüm yorumları bu konu altından yapabilirsiniz.

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon

Son düzenleme:
Konuyu bu sefer kaptım güzell

Konuyu kaçırdım galiba annem sağolsun adsl kablosunun çipini çıkardı bende mobilden avea ile girdşm internet yavaş bir de neyse İnşallah haftaya alırım @takas

Bekliyoruz bu bölüm çok güzel olucak

müthiş bi bölüm olacak konuyu coşturalım agalar

Bekliyoruz heyecanla. Tüplü TV'de izleyeceğim bugün.

w/ Tapatalk

Konu uçar benim konulara gıcıklık olsun diye mesaj yazmıyonuz bakalım takasın konusunda yazcakmısınız
saçmalama aga ya 15 sayfa yapıyoruz her hafta daha ne olsun asıl ben açtım diye yorum olmayacak izle bak

Bekliyoruz heyecanla. Tüplü TV'de izleyeceğim bugün.

w/ Tapatalk
bende dev ekranda full hd son ses izlicem
haftaya tekrar normal sisteme dönecez hd siz yani
bu bölümünde sonuna kadar tadını çıkaracam dehşet olacak ya

bende dev ekranda full hd son ses izlicem
haftaya tekrar normal sisteme dönecez hd siz yani
bu bölümünde sonuna kadar tadını çıkaracam dehşet olacak ya
Ben de haftaya Full HD'ye dönüyorum.

w/ Tapatalk

Bugün günlerden Kurtlar Vadisi ve Kardeş Payı

216.bölüm set resmi

gaye gidici bence adsız bu bölüm veya haftaya bişey yapacak @sürgünüm

@takas geçen hafta ki konu da saat 21.30 ya da 22.00'a kadar yorum yapılmadı aç bak
Haa bu arada konuyu açtığın için tebrik ederim ama bu hafta iddiadızdım konuyu açmadan bir saat önce adsl in kablosunun çipini kırdı annem kim bilir ne zaman yaptırcaz ama düzenleme yaptım yarın yaptırır annem mecbur

konuyu kimin açtığı önemli değil aga işin şakasındayız önemli olan yorum yapmak

adrenalin dolu bölüm bizi bekliyor..Adsız'dan bişey bekliyorduk zaten.Gaye için ağlamaya başlasak mı?
evet aga başlayabiliriz gaye kesin ölecek haftalardır söylüyorum adsız boşuna mı girdi