Ondan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.iyi geceler agam Allah rahatlık versin fazla özletme bak arada uğra hiç değilse
aga bizim istihbarat başkanımız sensin
Ondan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.iyi geceler agam Allah rahatlık versin fazla özletme bak arada uğra hiç değilse
aga bizim istihbarat başkanımız sensin
aga süpersin yaOndan fotoraf paylaşmasını istedim bekliyorum.
Kendim için değil senin için istedim zaten.aga süpersin yaböyle haberleri direk bana yolla aga zahmet olmazsabir tık uzaktayım
eyvallah aga istihbarat servisimiz çalışıyorKendim için değil senin için istedim zaten.
bildiğimiz şeyleri söylemiş zaten kardeşimizAzerbaycanda vadinin durumu ne diye sordum cevaplar
-Azerbaycandada en cox izlenen kurtlar vadisi pusudu.
- Of kar yagdigi icin televizyonda set yok (((
-Bu ne ya bir dafa Omer babani gorende kurtardi, bugun Nazife anneyi goren yerde qurtardi, gelen defede Leylani gorende qurtarar
-Bütün vadicilere benden selam
-Cahit bildi?
Biriside tereciye tere satıyor bana 'Siyah Sancak Timi' beyenelim yazdı.
Güzel twit atmışlarbildiğimiz şeyleri söylemiş zaten kardeşimiz
Atv Castin Bibır'a "Atarlı ergen" dedi diye sosyal medyayı ayağa kaldıran bütün ergenlerin babası bugün Atv'de Kurtlar Vadisi'ni izliyor)
Bir Twit
vadi farkı de geç sözün bittiği anda kurtlar vadisi başlarMirze N-ov bu kardeşimizle konuşmaya devam ettim,saat fakından dolayı Azerbaycan'da Kurtlar Vadisi 23:00'de başlarmış
Perşembe akşamı aynı sizde olduğu gibi bizde de sokaklar boşalır diyor..Bir hafta boyunca otobüslerde sokaklarda Vadi konuşulurmuş
İnternet Cafe'lerde ençok Kurtlar Vadisi izlenirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?