belki haberin yoktur o bakımdan dedim
Yorum yapmadığımdan diyorsan, o zaman daha doğru olur.
belki haberin yoktur o bakımdan dedim
bilgilendirdim sadece aga kötü yapmadım yaYorum yapmadığımdan diyorsan, o zaman daha doğru olur.
oooooo çok heyecanlı pusat ve karanın aktif olmaları çok hoşşş en güzelide akif ve leyla fragmanda yok
süperrrrrrr
bilgilendirdim sadece aga kötü yapmadım ya
aaa gözümden kaçmış şimdi gördüm malesef yine zıplıyor bir yerlereAkif var fragmanda yine görev vermişler.
senin mesajlar niye gitsin aga korkma bişey olmazTamam, "iyi yaptın" diyelim, iyi olsun. Bu arada az sakin olsanız, ben de atacağım mesaj. Aniden yüklenince benim mesajlar da güme gidiyor. O yüzden yazmıyorum fazla konulara.
gözümden kaçmış sen demesen fark etmicektimsanırım yanlış fragmanı izlediniz bayan
senin emsajlar niye gitsin aga korkma bişey olmaz
alakayı anlamadım ya neyseBen genelde uzun uzun yazarım, sonra birden sakinliğinizi kaybedersiniz ve benim mesaj gider o ara. Gider yani. Sakin olun biraz. Bir anda yüklenmeye gerek yok.
polatın hayal sahnesiyse eğer böyle çıkarım karşısına diye düşündüğü sahneyse bu bölümü izlemeyebilirim 😵Ömer-Polat sahnesiyle ilgili hiçbir detay yok
alakayı anlamadım ya neyse
okunur okunur hele senin mesajın kesin okunur öyle bi yazıyon ki maşallah görülmeyecek gibi değil"Mesajım okunmuyor" diyorum yani.
okunur okunur hele senin mesajın kesin okunur öyle bi yazıyon ki maşallah görülmeyecek gibi değil
E yuh yani bir küçücük bir hayal sahnesi için tüm bölümü mü izlemeyi düşünmüyorsun yok artıkpolatın hayal sahnesiyse eğer böyle çıkarım karşısına diye düşündüğü sahneyse bu bölümü izlemeyebilirim 😵
yok aga ilk mesajdan bildirim gelmedi bak ilk önce google a kopyala ordan al buraya yapıştır yoksa bildirim gitmezBildirim geldi mi aga @takas
biz yeterince objektifiz hem vadi konusundayız kendi dizimizle ilgili yazıyoruz saçmalamaHer neyse yazarım arada. Siz de fazla heyecan yapmayın ve biraz da objektif olun. Mükemmel olur konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?