Kurtlar Vadisi Pusu 212.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,747
Puanı
1,060
Fragman baya hosuma gitti... Güllü Erhan yine sahneye cikiyor... Cahit yine ortaligi karistiracak gibi... Kisacasi Aksiyon dolu bir Bölüm geliyor... Gel persembe gel...

Yazete çöktü :D
Bi türlü daha iyi bir sunucuya geçmediler, her hafta çöküyor sonra.

arkadaş bu yazete ne kadar dandik ya fragman çıkınca hemen çöküyor
internetim yüzünden bi türlü izleyemiyorum yav arkadaş izlemeden çıkmam! :D

fragman süper olmuş gençler mekan basıyor çok güzel :D
cahit tabi ki bombayı patlatamadı iyice cılkını çıkardı cahit bu oyunun hain olacak en sonunda :D
erhan adamım benim sahnelerde :D
gel eprşembe gel

son 2-3 bölümdür favori oyuncularım kara ve pusat çok aktifler bu çok hoşuma gidiyor pusatı bu bölüm liderlik yaparken görücez çok hoşş :love1::love1:

Türkiye'nin başkanına İran gezisinde süıkast düzenlenecek burası baya bir haber niteliği taşıyor

erhanın koluna dokunma sahnesi dizinin son sahnesi büyük ihtimalle bölüm boyunca abdülheyden hiç görüntü falan olmayacak son sahnede erhana dokunan adam abdülheymi diye biticek ve 1 hafta daha bekleyecez :kiki::kiki::kiki:
0:24 durdurun fragmanı abdülhey olduğu çok belli boynunda siyah kaşkolu var ve saçlarıda yandan uzun :A
erhanın yanına gelen abdülhey :love1:

Cahitin kimliği aklıma takıldı ya aklıma Büyük Üstadın hasta olduğu zamanlarda Cahit ile Safiye'nin Büyük Efendiyle konuştukları sahne geliyor şifre falan yazmışlardı küpe o da Büyük Üstadın kimliği olabilir mi acaba :D

pusat ldier değil erhan ldier dünkü çocuk daha pusat erhan abisi varken liderlik ona düşmez benim en sinir olduğum şey erhanın bu kadar geri plana atılması lan bu adam efsanedir efsane eski vadide ve pusuda kolu gidene kadar ne operasyonalr yaptı süperdi müthişti ama sen gel dünkü veletleri bu adamın önüne koy yazıklar olsun diyorum
bunlar daha çocukken tv den erhanı izliyolardır şimdi geliip onun önüne geçecekler erhan neden bu kadar pasifize edildi anlayamıyorum