Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Yorumları

Kurtlar Vadisi reklam dönüşü 23:13

Arkadaş niye bu işi tam yapmıyorlar sanki? :D Mekan süper, her şey süper, niye Türkçe konuşuyolar ya? 😡

Polat Memati'nin öldüğünde başında Fatiha okumuştu,Abdulhey'in başında okumadı benim gözümden kaçmaz.:)

ayyy abdülheyin bölüm sonunda görünüceğini tahmin ediyorduk pana bu sefer şaşırtmadı :D polat abdülheyi gördü kesin ayrıca profosor yüce efendi diyenler bir baksınlar büyük üstat vurulduğu zaman safiye ve cahit profosordan yardım istediler yüce efendiyle görüşmek için ve profosordan sonra hemen yüce efendiyle görüştüler bilgisayardan oyüzden profosorun olması imkansız aynı anda 2 kişi olamaz ayol :D mete horozoğlu olucağı açıklanmıştı hem zaten bakalım haftaya :love1::love1:

O Polat'ın yanına gelen Abdülhey'dir büyük ihtimalle de, Cahit'in olayını daha çok merak ediyorum şahsen.

Memati de aşk uğruna ölmüştü, şimdide Abdulhey 3 bölümdür aşk peşinden koşarken öldü. Sonuç olarak neymiş efenim, aşk adamı öldürürmüş.:)

arkadaş böyle yerde bitirilir mi ya bu adamlar varya insanları merakta bırakmayı o kadar iyi biliyolar ki bu konuda ustalaşmışlar her hafta bu kadar müthiş son nasıl yazıyolar helal olsun yemin ediyom
bu sezon bölüm sonları çok dehşet oluyo

tapınak sahnesi süperdi ama eski müzik niye kullanılmadı o kullanılsa ben heycandan ölecektim heralde ondan devam etmediler o müziğe hastayım ya
cahit napacak çok merak ediyorum polatın yanına gelen zaten abdülhey o kesin haftaya çok süper olacak ya offffff