Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Fragmanı

Beyler rahat olun Abdülhey ölmüyor.5 türlü açıklayacağım...

1-O mekan Abdülhey'in mekanı.Abdülhey Cahit ile görüştüğü ilk görüşmede ona ne yaptığını biliyor.Bu görüşmede illa ki tedbir almıştır.

2-Siz 210.Bölümde Abdülhey'in dolaptaki yiyecekleri boş yere mi çöpe attığını düşünüyorsunuz? Bence o dolaptan kaçtı.Aynı Ersoy Ulubey gibi.Polat Memati'nin mezarındayken çıkıp gelecek diye düşünüyorum.Orada bi mezar kazılmış sanki.O bence içeride kalan Armageddon üyesidir Ekli dosyayı görüntüle 28583 Çünkü içeride onları öldürdü.Onlar yanınca tanınmaz hale geldi.

3-Polat'ın planı olabilir bu..

4-Dolabın içinden değilse bile dolabın arkasından gizli geçit olabilir.

5-Abdülhey buradaki yeşil ile işaretlenmiş yerden kaçacak.Hani baskın falan olur diye çok önceden hazırlamıştır...

Ekli dosyayı görüntüle 28584Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız
Ekli dosyayı görüntüle 28585

vadi forumundan bi arkadaşın analizi

buzdolabının olduğu yerde gizli bölme var falan diyolar ama bilemiyorum

Bence o gizli geçit Abdülhey'in planı değil. Vurduğu adam duvara çarpınca o kapak açılır, Abdülhey sonra oradan kaçar büyük ihtimalle. Yani bence Abdülhey'in planladığı bir şey yok. Fragmanda adamın duvara çarpışı gösterilmiyor zaten 😎

cahit kaneyi vurmuyor bence vadide bu hayal sahneler okadar çok yapıldıkı bu yıl
1 cahitin büyük ustadı vurmaya çalısırken vurulması
2 abdulheyin akifin eline kalem batırması
3 ömer babanın akife tokat atması :kiki::kiki::kiki:

büyük ihtimalle buda cahitin kafasında kurduğu bir senaryo olucak

abdulheye gelirsek eğer polat abdulheyin öldüğünü düşündüğü için gidiyor bence mematinin mezarına yani bu bölümde abdulheyi göremicez büyük ihtimal ilk sahne dışında ya bölüm sonu görünücek bölüm biticek yada haftaya kalıcak ölüp ölmediği ama bence ölücek çünkü polatın yanında akif kara pusat var bunlara cahitte eklenicek çok kalabalık oluyorlar ölebilir gibi ama bölüm sonunda ortayada çıkabilir (b)(b)(b)(b)

Sözün bittigi yerdeyiz.. bu bölüm felc birakacak. Hem sosyal medya hemde reyting yer yerinden oynayacaktir. Polat'in Abdülhey degisi cok etkiliyici.

bu bölümle rekor kesin gelir fragman son zamanların açık ara en iyi en etkileyici fragmanı dehşet

Bence o gizli geçit Abdülhey'in planı değil. Vurduğu adam duvara çarpınca o kapak açılır, Abdülhey sonra oradan kaçar büyük ihtimalle. Yani bence Abdülhey'in planladığı bir şey yok. Fragmanda adamın duvara çarpışı gösterilmiyor zaten 😎
söylediğin çok saçma bence :D

herzaman polatmı ölüm dirilcek birazda abdül zevkini sürsün :D

Durun bakalım ben geldim 🙂
Ben senaristlerin o yiyecekleri boşa attırdığını düşünmüyorum. O evde mutlaka bit gizli geçit vardır ve Abdül'ün oradan çıktığını düşünüyorum. Cahit'in müfettişi vurması hayaldir bence çünkü Cahit'in bundan önceki vurma düşünceleri hayaldi.
Eğer bu bölümde Polat'ın Cahit ile ilgili bir düşüncesi olursa -ki olduğunu tahmin ediyorum- tapınakçılarda işler karışır.

Polat´in defalarca arkadaslari ve düsmanlarina oynadigi oyunu bu defa Abdülhey Polat Alemdar´a oynayacak. Bir süre ortaliklarda olmayacak ama bu benim canimi sikmaya basladi acikcasi...

Polat´in defalarca arkadaslari ve düsmanlarina oynadigi oyunu bu defa Abdülhey Polat Alemdar´a oynayacak. Bir süre ortaliklarda olmayacak ama bu benim canimi sikmaya basladi acikcasi...
bölüm sonunda çıkar hele bi durun aga

Daha önce yazdıysam affola
Eğer Abdülhey ayrılırsa bilin ki Vadi bu sezon son sezon sonunda 2015'e atlayıp kriptexi gösterip bitirebilirler ALLAH KORUSUN

bu sefer tapınak sahnelerini özenle çekseler bari poyrazın kabul sahneleri neydi öyle özensiz millet gizem seviyor maske mutlaka olmalı tabi yedi kule zindanlarında olsa tadından yenmezdi ama ne yapalım buna da razıyız

cahitin kaneyi vurmaya tıpası yemez...bu bir hayal bence... zaten kane dizideki adam akıllı son kötü karekter..oda giderse vadi iyi adam enflasyonundan bertaraf olur..abdülün ölceğini de düşünmüyorum..ama şöyle bi 3-4 bölüm tatile çıksa fena olmaz..😱😱

ve bugün günlerden kurtlar vadisi
merakla yeni bölümü bekliyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato