Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustanın traş sahnesini gösterseler daha iyi olurdu bir anda pat diye çıkınca şaşırdık.

Tüm olaylar haftaya kaldı seneye devam edersek umarım Showa geçeriz..
aga abartma sende dizinin yarısını traşla mı gösterecekler görülmüş şey mi

yalnız fragmanda beğenmemiştim pek ustanın saçını ama şimdi harika olmuş inanılmaz karizma olmuş yeminle şu kısa saça sakal bıraksa varya off diyorum off acayip bişey olur

bu arada bölüm sonu ne öyle ya ARMEGEDDON diyorum başka bişey demiyorum diziyi resmen uçuruyo adamlar müfettiş kane adammım benim harika bi oyuncu ya
vadiye hareket ve heycan getiriyo bu tim çok iyi inşallah uzun süre kalırlar
öyl bi yerde bitti ki gelde 1 hafta daha bekle of of

@sürgünüm eyvallah aga konuyu iyi coşturmuşsunuz ama yetmez

tamam ozaman ele geçirilmesi diyelim
sonucta cahitin hain olmadını biliyoruz ama polata silah doğrultsa falan ele geçirseydi yanı unutulmaz bir finiş olurdu
Öyle bir şey olsa çok kişi vadiden soğur mesela bu hafta Karadayı'da sinan Mahir'i dövsün Kenan imirzalıoğlu benim gözümde biter.

Son birkac bölümdür yorumlarda 200 yorumu gecemiyorduk yine gecmisiz 240 yorum olmus vay be

Armageddon Timi gercekten enfes ya adamlar cikinca bir heyecan basiyor

Son birkac bölümdür yorumlarda 200 yorumu gecemiyorduk yine gecmisiz 240 yorum olmus vay be

Armageddon Timi gercekten enfes ya adamlar cikinca bir heyecan basiyor
aynen aga adamlar bir başka

bu arada @Çiğdem- in dediğini düşündüm harbiden reyting patlaması olurdu ama polat alemdar ağırlığı var ve herşeyi geçtim cahit öyle bişey yaparsa vadide işi bitmiş demektir

Nasil yetmez resmen konu uctu
insanoğlu işte abi gözü doymaz

1 haftada varsa daha iyisini yapan gelsin görelim kaçakı izliyoruz tmm iyi güzel dizide kaç farklı mekanda çekiliyo ve kaç aksiyon sahnesi var
vadi ekibine sonuna kadar helal olsun

Öyle bir şey olsa çok kişi vadiden soğur mesela bu hafta Karadayı'da sinan Mahir'i dövsün Kenan imirzalıoğlu benim gözümde biter.
aaaa ben o fragmandan şüpheliyim vlla ay yapım alıştı kenanı dövdürmeye ezelde kıvanctan çok kolay bir şekilde dayak yemişti sinan sahnesi aklımı kurcalıyor

1 haftada varsa daha iyisini yapan gelsin görelim kaçakı izliyoruz tmm iyi güzel dizide kaç farklı mekanda çekiliyo ve kaç aksiyon sahnesi var
cnm vadiyi bizde seviyoruz çok aşırı hemde ama eleştiride olur yanı tuzu biberi oluyor bunlar zaten vadi buyüzden herzaman çok izleniyor adamlar küfür bile etseler vadiye oanda yine vadiyi izliyor
yani seyirci kitlesi kesinlikle düşmeyen bir dizi ama eleştirilerde olur yanı normaldir

tabi ya!boşa sallamak kolay adamlar o yüzden sürekli ara vermek zorunda kalıyorlar,bu kadar aksiyonun olduğu bölümü yetiştirmek kolaymı.Allah'tan yönetmen Onur Tan işinin ehlide dizinin altından tek başına kalkıyor.

Mr.Kane değilmiş o Qara diye bağıran adam yanarım ona yanarım

Mr.Key değilmiş o Qara diye bağıran adam yanarım ona yanarım

off ya gelde bu sondan sonra ders çalış şu sınavlar bitse de kurtulsam be
hepte cuma günü en zor dersin sınavı olur şans işte

Mr.Kane değilmiş o Qara diye bağıran adam yanarım ona yanarım

Mr.Key değilmiş o Qara diye bağıran adam yanarım ona yanarım
aga o adam ispanyadan gelmeyecekmiydi dur hele bu olmasın zaten

aynen aga fragman biraz gecikse hemen küfür ediyo millet ara verse sövüyolar paso
la olm 11 yıldır alışmadınız mı vadi her bayram yılbaşı haftası ara verir hala bunu yadırgıyolar

Yarın Dil Anlatım sınavı ve Kur'an-ı Kerim yüzünden okuma (puanlı) var ve hiç çalışamadım yarın okulda çalışcaz artık kafa okulda alıyor evde alamıyor
Tabii Kur'an-ı Kerim'e çalışabilirim ama Vadi daha yeni bitti

Yarin reytingleride bu konuda yorumlarsak 400 yoruma dayanir ozaman yeterli olur aga

Kurtlar vadisi mi sınav mi? Kurtlar vadisi tabikide

Yarin reytingleride bu konuda yorumlarsak 400 yoruma dayanir ozaman yeterli olur aga

aynen aga reyting konusunu buraya taşıyoruz reytingleri falan buraya ekleyip burda yorumlayalaım diğerleri neye uğradığını şaşırsın

Kurtlar vadisi mi sınav mi? Kurtlar vadisi tabikide
aga lisedeyken cuma günü 3 sınavım olurdu yine vadi yine vadi
değişmez benim için diğer gün ygs lys de olsa yine vadi izlerim

Zaten kimse reyting listesine Kurtlar Vadisi ve Karadayı olunca yorum yapmıyor.

Şuan için Sezonun bombası 209.Bölüm.

210.Bölümdeki sahneler daha kısa tutulsaydi ve bölüm genel olarak daha kısa olsaydı, daha keyifli geçerdi bence. Bu bölümde cok sahnede fazlasıyla gereksiz uzatmalar vardi maalesef. Sirbistan'daki Aksiyon sahneleri geçen bölüme basit kaldi, kolayca girip çıktılar. Ayrıca bu türkçe dublaj işine de anlam veremiyorum. Neden alt yazi verilmiyor? Dublaj yerine alt yazi kullanılsa, sahne bence daha gerçekçi ve heycanli olacaktir. Umarım en kısa zamanda dublaj uygulamasından vazgeçilir. Yabancı karakter canlandıran Figuranlar da yabancı oyunculardan olursa, daha da inandirici olacaktır. Açıkçasi zenci oyuncularin da yer almasini isterim.