bakalım kendimize ait rekoru kaça çıkaracazfragman baya bir haraketli kara şov başlıyor artık polat ve arkadaşlarının buluşma zamanı vadi şova hazırlanıyor
bakalım kendimize ait rekoru kaça çıkaracazfragman baya bir haraketli kara şov başlıyor artık polat ve arkadaşlarının buluşma zamanı vadi şova hazırlanıyor
aga benimde cuma günü en zor sınavım var hep böyle oluyo sınav zamanları sinir oluyorumİki hafta aradan sonra izleyeceğiz. İnşallah sınav kötü geçmz de o gün, Vadi'yle keyfimi ikiye içe katlarım
Bizimki Allah'tan Perşembe günü valla.aga benimde cuma günü en zor sınavım var hep böyle oluyo sınav zamanları sinir oluyorumeğer o sınava çalışmadan vadiyi izlersem sınavdan çakacam vadi başlayana kadar it gibi çalışıcam her şey vadi için
Bizimki Allah'tan Perşembe günü valla.
Hazırlıkta tek bir final olduğu için benim sülalem raatbenim perşembe de cuma da var varoğlu var arkadaş ya
Bende benzettimEkli dosyayı görüntüle 28079
Beyler bu Akif mi bana mı öyle geliyor.Fragmandan bir görüntü..
@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa@legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi@Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @SamanyoluTV @GreatOttoman @Maskeli Fedai @takas
Evet akif
Yanlis konu agaKaçak Reklam dönüşü 22:45
Uykumu alamadım,gözlerime birşey oldu,Kalkar kalkmaz birde ışığa maruz kaldım,ezbere yazıyorum desem yeridir.Evet akif
Yanlis konu aga
saç sakal + yıkama 10 tlPolatın saçı eskisi gibi olmuş hep böyle kalsın 🙂
Yalnız bütün ekip traş olmuş hayırdır acaba toplu kesime indirim mi vardı 🙂
PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben başta bundan korkuyodum.Ekli dosyayı görüntüle 28086
bu adam bi başka ya karayı sevmeyen yoktur bence çok süper bi karakter oyunculuğu dehşethakan boyav la ilgili bi köşe yazısı yazacam hatırlatıniyi ki vadimize gelmiş vadinin efsane karakterlerinden biri oldu
çok sevilen bi karakter herkes seviyo adamı tavırları falan süperBen başta bundan korkuyodum.Sonradan favorilerimden birisi oldu.
Psikopat, anormal karakterler zaten hep sevilir. Dozu da çok iyi ayarlanmış zaten Vadi'de. Sevmemek için sebep yokçok sevilen bi karakter herkes seviyo adamı tavırları falan süperdedem de çok seviyo karayı
Mesut Yar yazmış Pana Film Star'a aksiyon dizisi yapacakmış !Psikopat, anormal karakterler zaten hep sevilir. Dozu da çok iyi ayarlanmış zaten Vadi'de. Sevmemek için sebep yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?