Kurtlar Vadisi Pusu 209.Bölüm Yorumları

Bölüm gerçekten süperdi,kalbim hiç normal ritminde atmadı valla. :D Gündeme dair analizler harikaydı,gerçekleri yine gösterdi.Timur Reyiz ilk defa bu kadar uzun süre rol aldı ve layıkıyla yerine getirdi çok soğukkanlıydı. :D Bu arada geçen bölüm Stalin'in yer altı şehri bu hafta çin işkenceleriyle tarih derside vermeye başladı. :D

Beyler bir hata vardı sanki aydinlatirmisini. işkence bölümünde Abdülhey Poyrazin diğer gozune batirmadimi civiyi yanlış görmedi isem. Kara poyrazı mezara gomerken poyrazin o göz u nasıldı
Bağlıydı :)

Bölüm gerçekten süperdi,kalbim hiç normal ritminde atmadı valla. :D Gündeme dair analizler harikaydı,gerçekleri yine gösterdi.Timur Reyiz ilk defa bu kadar uzun süre rol aldı ve layıkıyla yerine getirdi çok soğukkanlıydı. :D Bu arada geçen bölüm Stalin'in yer altı şehri bu hafta çin işkenceleriyle tarih derside vermeye başladı. :D
Timur'a bayılıyorum ya. Müthiş bir karakter oldu yeminle. Adam inanılmaz yakıştı. Karizması da süper. Rolü de süper :D

aga vadi varya anlayana o kadar güzel dersler veriyor ki dizi her anlamda mükemmel
mesela ben arada eski sahnelere bakarım polatın ihtiyarla ilk görüşme zamanında konuşmaları olurdu adamlar tarihten osmanlıdan falan bahsediyolar bende bir tarihçi olarak çok iyi bilgiler öğreniyorum :D

Timur Kurtlar Vadisi'ne cuk diye oturan harika bi karakter helal olsun adama gerçekten
bölümün başında polata komutanım dedi gaza geldi bi an :kiki:

Bağlıydı :)

Timur'a bayılıyorum ya. Müthiş bir karakter oldu yeminle. Adam inanılmaz yakıştı. Karizması da süper. Rolü de süper :D
Aynen ya cuk oturdu diziye,flashback sahnelerini de görsek keşke. :D

aga vadi varya anlayana o kadar güzel dersler veriyor ki dizi her anlamda mükemmel
mesela ben arada eski sahnelere bakarım polatın ihtiyarla ilk görüşme zamanında konuşmaları olurdu adamlar tarihten osmanlıdan falan bahsediyolar bende bir tarihçi olarak çok iyi bilgiler öğreniyorum :D

Timur Kurtlar Vadisi'ne cuk diye oturan harika bi karakter helal olsun adama gerçekten
bölümün başında polata komutanım dedi gaza geldi bi an :kiki:
Okullarda izletilmeli Vadi ders niyetine. :F

Aynen ya cuk oturdu diziye,flashback sahnelerini de görsek keşke. :D

Okullarda izletilmeli Vadi ders niyetine. :F
haber yerine vadi izletilmeli haber bültenleri vadiden sonra geliyo çünkü :kiki: dediğin gibi aga mesela naip kelimesi bizim tarih bölümünde çok geçer vadi sayesinde ne olduğunu çok iyi biliyorum ya da ihtiyarlar heyeti asurlarda varmış mesela mahkeme gibi bişeymiş :D vadi sağolsun :d

Ayne ha :D Bir kez daha kurtulsaydı, senaristlere sayardım vallahi :D
aga şefkat tepede falan olsaydı poyraz 8 kere kurtulduktan sonra ölürdü mesela :kiki:

haber yerine vadi izletilmeli haber bültenleri vadiden sonra geliyo çünkü :kiki: dediğin gibi aga mesela naip kelimesi bizim tarih bölümünde çok geçer vadi sayesinde ne olduğunu çok iyi biliyorum ya da ihtiyarlar heyeti asurlarda varmış mesela mahkeme gibi bişeymiş :D vadi sağolsun :D

aga şefkat tepede falan olsaydı poyraz 8 kere kurtulduktan sonra ölürdü mesela :kiki:
Eskiden gerçek olabilirler, ama şu anda İhtiyarlar Heyeti tarzında bir şey yok bence dünyada :D Bu kurgudur. Mamafih, Tapınakçıların varlığı zaten fazlasıyla aşikar.

Bilemiyeceğim izlemediğim için :D:D

Eskiden gerçek olabilirler, ama şu anda İhtiyarlar Heyeti tarzında bir şey yok bence dünyada :D Bu kurgudur. Mamafih, Tapınakçıların varlığı zaten fazlasıyla aşikar.

Bilemiyeceğim izlemediğim için :D:D
bence de kurgu tabi de bu isimde bi heyet varmış
bu arada şu heyet toplantısı ne zaman olacak eski teamüllere göre olacaktı ya artık heycanla bekliyorum toplantıları çok güzel oluyo ateşler falan mekanda üsper olur kesin :d

bence de kurgu tabi de bu isimde bi heyet varmış
bu arada şu heyet toplantısı ne zaman olacak eski teamüllere göre olacaktı ya artık heycanla bekliyorum toplantıları çok güzel oluyo ateşler falan mekanda üsper olur kesin :D
He ya. Güvenlik de güvenlik. Olsun artık, eski toplantıları özledik harbi :D

hangi dakikayı izleyelim onu da yaz :D ben zaten tekrar izlerim
bu arada internetim tekrar hızlandı süper süper süper 1 haftalık işkence bitti oh be :Z:Z:oley:

Kurtlar vadisi pusu yine tek kelimeyle harikaydı.
22:15-22:30 anlığında kaldı aklım kaç reyting aldık acaba
Birde 22:41 değilde 22:45'de reklama girsek rekor bi anlıkla karşılaşabilirdik çünkü 11 dakikada 12,5 reyting aldık.

Kurtlar vadisi pusu yine tek kelimeyle harikaydı.
22:15-22:30 anlığında kaldı aklım kaç reyting aldık acaba
Birde 22:41 değilde 22:45'de reklama girsek rekor bi anlıkla karşılaşabilirdik çünkü 11 dakikada 12,5 reyting aldık.

aga eğer o anlık açıklansaydı 14.50 falan gelirdi kesin rekor anlık açıklanmadı ya
çünkü ondan sonraki anlıkta 22.40 ta reklama girdi yani 5 dk reklamla 12.50 aldı düşün işte :D

aga eğer o anlık açıklansaydı 14.50 falan gelirdi kesin rekor anlık açıklanmadı ya
çünkü ondan sonraki anlıkta 22.40 ta reklama girdi yani 5 dk reklamla 12.50 aldı düşün işte :D
21:45-22.00 arası 8 dakika reklam verdiler böyle birşeye de ilk defa şahit oldum.
Karadayı için hep 12 reytingi bekliyordum bu hafta gördüm.İnşallah bir diğer dileğim kurtlar vadisi için 15 reyting gerçekleşir.

21:45-22.00 arası 8 dakika reklam verdiler böyle birşeye de ilk defa şahit oldum.
Karadayı için hep 12 reytingi bekliyordum bu hafta gördüm.İnşallah bir diğer dileğim kurtlar vadisi için 15 reyting gerçekleşir.
inşallah aga yarın görücez bakalım rekor bekliyorum kesinlikle gelecektir zaten
hee dediğin gibi bi anlıkta 10 dk reklam verdiler 21.45 te reklama girdi 21.55 de döndü

Bölüm muhteşem ötesiydi resmen.Her dakikası aksiyon her dakikası heyecan vardı resmen.Yeni senaristler Vadiyi uçuruyor resmen.Hele son sahnedeki Tanrıdan Diledim süperdi.Kurtlar Vadisi ve Pana Filme çok teşekkür ediyorum bize böyle bir bölüm izlettirdikleri için :)

bölümü bugün özet şeklinde tekrar izledim hafta içi de mutlaka 1 kez baştan sona izlerim yok böyle bölüm