Kurtlar Vadisi Pusu 209.Bölüm Yorumları

Kurtlar Vadisi gündemdeki olaylar hakkında hükümetten yana tavır aldı,halkbank iran konusunda sonuna kadar haklı ama yolsuzluk konusunda da iki laf edeydi iyiydi! şimdi herkes yandaşlıkla suçlayacak.

böyle bi bölüm böyle bir dizi olamaz inanılmaz mükemmel bir bölüm tarihe altın harflerle geçecek bir bölüm diyecek söz yok aksiyonun babası KURTLAR VADİSİ dir

4 DAKİKA REKLAM 12,5

Sırf dizi müzikleri için bile izlenir bu kurtlar vadisi..

Son düzenleme:
BU elif türküsünü dinleyince eski sevdiğim kız elifim geliyor aklıma,yine içip sarhoş olucam.

Bölüm müthişti!! Bu bölüm süperdi valla. Senaryo kalitesi bayağı artmış. Acayip beğendim. :D
Tanrı'dan Diledim'in çalacağını bilmeseydik keşke. Müthiş bir sürpriz olurdu. :(

Efsane bölümlerden birisi oldu kesinlikle. Aksiyonun dibine vurdular. Ama benim için daha da önemlisi gündeme ilişkin değerlendirmelerdi. Yine çok iyi saptamalar yapıp olanı olduğu gibi yansıttılar. Bu açıdan beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Dizide geçen olaylara bakarsak; Poyraz'ın ölmesi süper oldu. Gerçi o kadar olay oldu ki bu olay bile arka planda kaldı. :D Çatışmalar falan iyi de, ağır çekim olayına karşıyım. Düzgünce gösterseler, kalite olarak daha iyi olur. Yıllardır Vadi izleyen biri olarak bir türlü alışamadım bu duruma. :(

Son olarak; son sahne ve "Tanrıdan Diledim" türküsü süperdi. :D Bir de çalacağını bilmesek ve izlediğimizde sürpriz olsaydı daha iyi olacaktı. :T: