onu yemek için demir çene lazımAkif i yedirtmeyiz.
Fragmanı izledim güzel olmuşKara,Poyraz'ı 2.kez elinden kaçırırsa bu kez anlaşılır ki Kara'nın da sonun yakın
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi ve en çok izlenen dizi olduğu için normaldirKurtlar vadisinni fragmanlarının konusuda özene bezene hazırlanıyor valla..resimler yazılar falan filan iyi iyi @Polat Şaşmaz
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi ve en çok izlenen dizi olduğu için normaldir
bu arada fragmanı izledim süper olmuş sezonun rekoru gelir kesin 15 kesin gibi 16 bile olabilir sağlam bi bölüm belli
akif bi süre devre dışı kalacak polat iyice operasyonlara katılır
herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeşintikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yavkanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir@gözlemci
herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeşintikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yavkanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir@gözlemci
öylesine dedim yaww yoksa intikam ne etki edecek ki..geçen sene olsa dediğim tamamda bu sene ister olsun ister olmasınKVP için fark etmez...
En fazla 4 alır agaaynen kardeş dediğin gibi keşke olsaydı bu haftada sabir kanca 4-5 alır gibi geliyo
aynen kardeş dediğin gibi keşke olsaydı bu haftada sabir kanca 4-5 alır gibi geliyo
bu bölümde öyle bi ihtimal yok şimdi şöyle bişey var aga normal bi dizi olsa dediğin gibi olabilir ama vadinin kitlesi demir gibi sağlamlaşmış bi kitle yani hiçbiri 11 yıllık dizisini ne olduğu belli olmayan 1 filme değişmez ki sabit kanca gişede çakılmıştı diye biliyorumsabit kanca izleyici çalabilir en azından reklamalarda ve özetteyken
bu bölümde öyle bi ihtimal yok şimdi şöyle bişey var aga normal bi dizi olsa dediğin gibi olabilir ama vadinin kitlesi demir gibi sağlamlaşmış bi kitle yani hiçbiri 11 yıllık dizisini ne olduğu belli olmayan 1 filme değişmez ki sabit kanca gişede çakılmıştı diye biliyorum
hepsini geçtim vadinin bu bölümü acayip merakla bekleniyo sezonun rekoru gelecek sabit falan arada ezilir gider zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?