Kurtlar Vadisi Pusu 209.Bölüm Fragmanı

Havalar ısınmaya başlayacak biz hala 15 reytingi göremedik.Çok isteyince gerçekleşiyormuş diyorlar Karadayı'da bütün sezondur 12 reytingi görmek istiyordum bu haftaya nasip oldu.bakalım hakkımızda hayırlısı Kurtlar vadisinin 15 reyting aldığını görmekte belki bu haftaya nasip olur.

internet o kadar yavaş ki fragmanı izleyemiyorum delircem ya avea gibi şirket olmaz olsun 30 saniyelik fragmanı bile izleyemiyorum 1 saattir
akif vurulmuş diyosunuz süper :D bu bölüm sezonun en bomba bölümüymüş 208.in üstüne harika gidecek sezonun reyting rekoru gelir total 15 kesin

Kurtlar vadisinni fragmanlarının konusuda özene bezene hazırlanıyor valla..resimler yazılar falan filan iyi iyi @Polat Şaşmaz
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi ve en çok izlenen dizi olduğu için normaldir :D

bu arada fragmanı izledim süper olmuş sezonun rekoru gelir kesin 15 kesin gibi 16 bile olabilir sağlam bi bölüm belli
akif bi süre devre dışı kalacak polat iyice operasyonlara katılır

Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi ve en çok izlenen dizi olduğu için normaldir :D

bu arada fragmanı izledim süper olmuş sezonun rekoru gelir kesin 15 kesin gibi 16 bile olabilir sağlam bi bölüm belli
akif bi süre devre dışı kalacak polat iyice operasyonlara katılır

Katılıyorum fragman güzel diziyi takip etmiyorum ama intikamın yokluğunda 16 lara çıkabilir😛

Bu bölüm iyi olacak gibi duruyor, hatta "duruyor" orada saçma duruyor. Bu bölüm iyi olacak. Hareketli bir bölüm. Polat Alemdar'ın Kara, Abdülhey ve Gaye'yi kurtarışı, Poyraz'ın bitişi. Poyraz'ın sonu yavaş yavaş geliyor. Poyraz eskisi kadar aktif değil zaten. İlk bölümlerinde ortalığı fena halde birbirine katıyordu. Yani işinin bitmesi daha iyi olacak artık. :)

herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeş :d intikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yav :D kanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir :D @gözlemci

herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeş :d intikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yav :D kanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir :D @gözlemci

herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeş :D intikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yav :D kanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir :D @gözlemci

herşey güzelde son 3 kelime batırdı kardeş :D intikam 3 reyting zor alıyo olsa ne olur olmasa ne olur yav :D kanal d siyah ekran yapsa alacağı yine 2-3 tür zaten ki sabit kanca mı ne yayınlanacak intikamdan yüksek alacağı kesindir :D @gözlemci

öylesine dedim yaww yoksa intikam ne etki edecek ki..geçen sene olsa dediğim tamamda bu sene ister olsun ister olmasın :) KVP için fark etmez...

sabit kanca izleyici çalabilir en azından reklamalarda ve özetteyken :)
bu bölümde öyle bi ihtimal yok şimdi şöyle bişey var aga normal bi dizi olsa dediğin gibi olabilir ama vadinin kitlesi demir gibi sağlamlaşmış bi kitle yani hiçbiri 11 yıllık dizisini ne olduğu belli olmayan 1 filme değişmez ki sabit kanca gişede çakılmıştı diye biliyorum :)
hepsini geçtim vadinin bu bölümü acayip merakla bekleniyo sezonun rekoru gelecek sabit falan arada ezilir gider zati :)

bu bölümde öyle bi ihtimal yok şimdi şöyle bişey var aga normal bi dizi olsa dediğin gibi olabilir ama vadinin kitlesi demir gibi sağlamlaşmış bi kitle yani hiçbiri 11 yıllık dizisini ne olduğu belli olmayan 1 filme değişmez ki sabit kanca gişede çakılmıştı diye biliyorum :)
hepsini geçtim vadinin bu bölümü acayip merakla bekleniyo sezonun rekoru gelecek sabit falan arada ezilir gider zati :)

Baktım fragman fenaa!! Zaten haftalık rekor elinde...sabit gişede çakılmış olabilir yinede şüphesiz iyi gidicektir..tabii komiklik aramzıda kalsında da var belki izlenmeyedebilir iki arada bir derede kaldım şimdi :)

@takas aga dediğimi yapsana aga :) Bende senin gibi aveanın fenercellimi kullanıyorum 1 senedir (yakında kotalıya geçiş yapacağım İnşallah) bir site var oradan indir ne takılma var ne şey 1 dakika da iniyor zaten :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp