Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Tüyoları

bence müthişti hele operasyon sahnelerini ve müzikleri çok beğendim dediğim gibi aşk sahnelerini beğenmedim sadece
Aga birde heyet üyelerini 5 kişi nasıl koruyor ya hala aklım o sahneyi almıyor.Bu bölüm genel olarak mantık hatalarını olduğu sıkıcı bir bölümdü ben beğenmedim

Aga birde heyet üyelerini 5 kişi nasıl koruyor ya hala aklım o sahneyi almıyor.Bu bölüm genel olarak mantık hatalarını olduğu sıkıcı bir bölümdü ben beğenmedim
5 kişi mi? baküdeki heyet üyesini onlarca kişi koruyodu aga nasıl izliyosun diziyi

Onlarca kişimi aga ben mi yanlış gördüm koskoca heyet üyesinin hiç mi özel timler iolmaz hiç mi gizli yerleri felan olmaz
bir tek bakü de bulunan üyeye suikastte bulundular onunda onlarca koruması vardı burda ne bir mantık hatası ne de başka bişey var karşılarında armegeddon timi var özel yetiştirilmiş bi tim 😱
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-207-bolum-8668/3.sayfa.html
4.34 ten sonrasını izle

Bu bir dizi aga gerçekğe yakın yapmak zorundalar en azından bir tim olaydı iyidi :(
lan daha ne olsun ne adamsın ya :D sanki 1 kişi varmış gibi konuşuyon gerçeğe çok uygun 100 kişi mi olacaklardı tim olsa ne olur illa yüzleri maskeli mi olacak saçmalamayın artık :D

Bir tüyo da benden gelsin :D

Poyraz iyileşecek. Gayeye bomba bağlayacak Abdülhey de yakalanacak Polat ve Timur gidip onları kurtaracaklar. Set resimlerinde görünen şekil bu :D

lan daha ne olsun ne adamsın ya :D sanki 1 kişi varmış gibi konuşuyon gerçeğe çok uygun 100 kişi mi olacaklardı tim olsa ne olur illa yüzleri maskeli mi olacak saçmalamayın artık :D
Asıl sen saçmalama aga 15 kişi olmalıydı en az.Madem ihtiyarlar devletin bekası onların üyelerinide sıkıca bir koruma olanağı sağlama lazım.Maalesef bunlar daha kendilerini korumayı bilmiyorlar :(

Asıl sen saçmalama aga 15 kişi olmalıydı en az.Madem ihtiyarlar devletin bekası onların üyelerinide sıkıca bir koruma olanağı sağlama lazım.Maalesef bunlar daha kendilerini korumayı bilmiyorlar :(
yav he he :D bunları bi sen biliyosun koskoca pana bilmiyo he aga :D armegeddon timi diyorum armegeddon

Ne vadi forumu aga onlar zaten en süper bölüme bile kötü diyorlar onları takmıyorum ben :T:

En az 15 olacaktı açık ve net :D
yav agam 15 olsaydı da o adam ölecekti 55 olsada bu kadar ufak bişeye gereksizce takılma deli etme beni :D karşılarında çok özel yetiştirilmiş bi tim var sonuçta
armegeddon diziye girdiğinden beri sadece 2 adamları öldü düşün işte

yav agam 15 olsaydı da o adam ölecekti 55 olsada bu kadar ufak bişeye gereksizce takılma deli etme beni :D karşılarında çok özel yetiştirilmiş bi tim var sonuçta
armegeddon diziye girdiğinden beri sadece 2 adamları öldü düşün işte
Tamam da biraz gerçekçi olsun sonuçta o da bir heyet üyesi :D