Kurtlar Vadisi Pusu 207.Bölüm Yorumları

sırf vakti doldurmak için uzun uzun işlenen bovling ve karaoke sahnelerini saymazsak iyi denebilecek bir bölümdü. :D

Fazlasıyla sıkıcı ve geçiş bölümünün dibiydi. Sonunu da fragmanda gösterdikleri için bölüm sezonun en kötüsü olmaya aday beyler.

Bölümü hiç beğenmedim gerçekten baştan sona mantık hatalarıyla dolu sırf dizinin süresi 2 saat olsun diye yazılmış gereksiz sahneler yavaşlatılmış çekimler Abdülheyin geldiği durum Polatın sürekli aynı şeyleri yapması daha bir sürü şey var ama yazmaya gerek yok sezonun en kötü bölümü tartışmasız..

Bu Bölüm bende resmen hayal kirikligi yaratti! Uzun zamandir bu kadar vasat hatta kötü bir bölüm izlememistim Kurtlar Vadisinde...

Başta operasyon sahneleri filan güzeldi ama gerek Abdülhey'in sahneleri gerek Ömer Babaların sahneleri çok gereksiz ve uzundu.

Yani evdekiler Perşembe'leri ZKFO'yu izliyorlar arada Vadi açılıyor ben de küçük TV'de izlemek istemiyorum.
O küçük TV 'ye ihanet olmuyor mu ? Eskilere efsanelere sahip çıkalım tüketim çılgınlığana karşı çıkalım ama dimi ? :D , :D .

bölüm müthişti şaka mı yapıyosunuz siz agalar ya abdülheyin o saçma sapan şarkı sahnesi dışında hiçbir sahne sıkmadı bakın vadinin en berbat sahnesi bile o efsane müzikleriyle izlenir yani sıkıcı sahneler bile müthiş geliyo gökhan reyizin müthiş eserleriyle ben bölümü çok beğendim
atv resmen vadiyi sömürüyo bu kadar reklam olmaz el insaf be el insaf yarım saatte 3 kez bölündü dizi eğer 22.30 değilde 22.45 te reklama girseydi anlıklarda 14.5 alacaktık en kötü ama olsun reytingler baya yükseldi yarın 15 reyting garanti :D
bundan sonra abdülhey ile ilgili iki ihtimal var ya abdülhey bu sezon ölecek ya da 2-3 bölüm içinde gaye ölecek abdül kendine gelecek.Bana sorarsanız 2. ihtimal olacak çünkü gayenin ismi jenerikte bile yazmıyo ki kız dizide polat kadar görünüyo biraz mantıklı düşünürsek gaye 2-3 bölüm içinde ölecek arkadaşlar izleyin ve görün abdülde kendine gelir artık :D
bölümün en komik anı abdülün bowling sahnesinde çocuğa silah atış tekniğini göstermesiydi gez-göz-arpacık süperdi orası :kiki:
ve en büyük tebrik tabi ki üstada gökhan kırdar yine döktürmüş helal olsun be sıkıcı yerleri bile keyifle izliyoruz onun sayesinde harbiden çok büyük bi sanatçı çok büyük

Haha :F

Bir şey olacak olacak olacak diye bekledim durdum. Adam saece içti :lol:
bende ne olacak diye bekledim bişey oldu ama biz anlamadık galiba o küller armegeddon timinden ölen adamın galiba orayı sonradan çaktım :D

Trabzonspor maçı 5 reytingle 1'inci sırada oda olmasa bu hafta reyting rekorları kıracakmışız.

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato