Kurtlar Vadisi Pusu 207.Bölüm Yorumları

Allah Allah. Takas beğendi bölümü
bölüm müthişti aga nesini beğenmediniz sizi anlamakta güçlük çekliyorum 1-2 sahneyle koskoca bölüme laf edemem o şarkı sahnesi kötüydü bowling sahnesi de göz-göz-arpacık olayıyla toparladı bence ama dediğim gibi gaye 2 bölüme ölecek rahat olun vadide aşk olur da abartmamak lazım

Bence en büyük sıkıntı Polat I'n dört duvar arasında olup direktifler vermesi hep aynı sahneler artık tam anlamıyla sahalara dönmesi lazım

Ne kadar enteresan ve olağan dışı dimi
abi böyle iyi işte ben alıştım bu duruma böyle devam etsin aksaçlı adam yavaş yavaş kendini gösteriyo

özellikle akif-aynura operasyon sahnesi süper ötesiydi manyak bişeydi

tüpün içinden silah çıktı resmen

Yorumlara bakilirsa bölüm begenilmemis size demistim pana yazim ekibi veya senaryoyu yazan her kim ise icine edecek diye ama takan pek olmamisti ...
Bölüm yarida kaldi mecbur yarin izleyecem

Değişik bir bölümdü. Kötü de değildi iyi de değildi ama ben keyifle izledim. Eleştirim çekimde olacak, 206. ve 207.Bölüm de cekim kalitesi yine düştü maalesef.

Yorumlara bakilirsa bölüm begenilmemis size demistim pana yazim ekibi veya senaryoyu yazan her kim ise icine edecek diye ama takan pek olmamisti ...
Bölüm yarida kaldi mecbur yarin izleyecem
aga tek kelimesine katılmıyorum bölüm müthişti la olm bu bölümün nesini beğenmiyonuz beğenmeyenler vallah çözebilmiş değilim sizi
senaryoyu Raci Şaşmaz tek başına yazıyomuş ve müthiş yazıyo bence
bakın ileriyi düşünerek yorum yapın abdülhey polata posta koydu geri dönmesi için bişeyin olması lazım değil mi işte o da gayenin ölmesi olacak bunun için yapılıyo bunlar gaye ölünce abdül normale dönecek bu kadar açık ve net kadının ismi jenerikte bile yazmıyo düşünün

hee her bölüm bu aşk sahneleri olursa o zaman bende isyan ederim burası kurtlar vadisi aşk maşk olmasın her dizide saçma sapan aşk sahneleri var bizde olmasın hele abdülhey gibi bi adama hiç yakışmıyo adamın karizma yerlerde resmen bunu toparlaması lazım
ulan eski abdülhey nasıldı ya akıl alır gibi değil

> @damlashady2 ~ @damlashady2

Vasat sahneler var dediğiniz bölüm Sezonun reytingini yaptı siz hala neyin kafasındasınız. #vadideinfaz mış. @KurtlarVadisi_

bu bayana katılıyorum

twittera baktımda hemen hemen herkes abdülheyin halinden şikayet ediyo bunu kim yazdıysa ona iyi sövüyorum şuan da

Son düzenleme:
Sınav vardı diye dün izleyemedim bugun okuldan sonra izlicem

Bu bölüm çok çok iyi değildi. Herşeye de iyimser yaklaşmamak lazım ve biraz objektif olmak lazım. Çok fazla hareketli olmayan, aşk meşk olaylarırna ve daha bazı yerlerde de sıkan bir bölüm oldu. Fragmana bakarak çok iyi olabileceğini söylemiştim ama sanırım beklentilerimin altında kaldı.

İhtiyarların Azerbaycan'daki üyelerden birinin ölmesi ve tapınakçıların Sırbistan'daki Rus adamının öldürülmesi, oralar hareketliydi. Diğer türlü bir de Sami Bey'e yapılan suikast girişimi vardı. Armageddon timi yine iş başında. Akif ile Aynura iyi bir iş başardı. Aynura, Akif ile başbaşa kalıyordu ve muradına da erdi. Abdülhey ile Gaye sahneleri çok fazla da iyi değil. Cansu Kanlıkaya güzelliğine güzellik katarak diziye yeniden giriş yaptı ve güzelliğiyle ben dahil birçok kişiyi etkilemiştir. Abdülhey ile Gaye'ye dönelim. Abdülhey hiç gülmüyor mesela, arada ufak bir tebessüm. Hani bu ikilinin arasında aşk yaşanması çok garipsenecek bir durum. Geçen bölümde Abdülhey'in süper markete girmesiyle başlayan ilginç anlar, bu bölümde de değişik mekanlara giderek devam etti. Hareketlilik yok, gülme yok, sevgisini gösterme yok. Bowling sahnesi iyiydi ama onun dışındakiler pek olmamış. Karaoke sahnesi geldi. Acaba o sahnede dublör mü kullanacak, kendi sesiyle mi söylecek. Bir de baktım dublör ve playback. Playback olması tamam da, kendi sesi değil. İnsan ağzını oynatır biraz, hiç oynatmıyor ki. O sesin nasıl çıktığı da bir garip. Şarkı seçimi iyiydi ve sevgisini böyle gösterdi, ardından Gaye "Evet" dedi Abdülhey'e. Orada da pek gülümsemedi. Abdülhey'e göre değil bu aşk meşk işleri yani. Yakında geri döner devlet işlerine. Dönsün de yani. Hem Gaye, Abdülhey için de bir zaaf. Cahit iyiden iyiye tapınakçı olmaya başladı ama üstad'ın kafasına sıkması yakındır. Hele bir de Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenirse. Nazife Anne unutmaya başladı. Aslında aklı gidip gelmeye başladı diyelim. Kara'nın sahneleri durgunluk ve kaçış. Koskoca adam kafayı yedi ama Polat Alemdar'ı görünce de şaşırmadı. E tabi kendisi de öyleydi. Belki dalgın bir hâldeydi, o yüzdendir. Timur'un birçok konuda iyi bilgisi var ve ileride iyi işler yapacak gibi de duruyor. Karakterin geliş amacı da budur zaten. Polat Alemdar'a yardım eden kişi şu anda ve çok iyi gidiyor.

Abdülhey'in, Nazife Anne'nin ve Kara'nın sahneleri sıktı. Diğer türlü üç aksiyon sahnesi iyiydi. Böylesine bir diziye aşk meşk olayını yüklerseniz, o sıkar. İnsanlar alışkın değil çünkü. Bol bol aksiyonlu, maceralı ve hareketli bölümler istiyor millet. Onlar olmadığı zaman dizi sıkıyor bir anda. Dizinin süresi de uzun zaten, gerçi daha da uzunları var. Yabancı dil ve ardından dublaj yapmaları ayrı bir olay. Onun yerine Türkçe konuşturun ya da altyazı ekleyin. Bu olayı da bitirseler iyi olacak. Sonuç olarak çok çok iyi olmayan bir bölüm oldu. Gelecek haftalarda hareketli bölümler gelir ve sıkıcı sahneler azalır. Bunun olacağını düşünüyorum. Olursa zaten dizi için çok iyi olur. Olmazsa bazı izleyicileri sıkmaya devam eder. Hepsini ve daha fazlasını yeni bölümlerde göreceğiz artık.

offfffffffffff be rekor rekor üstüneeeeeeeeeee...abde 10 a dayanmışız..totalde 15 gelmiş nihayettttttttttttt...

Mutfakta Dizi mi izlenir.
. Ayrıca o benim smile stilim.
.
Ben izliyorum
Karadayıya,Seksenlere ve Kaçak'a mutfakta bakıyorum o küçücük televizyonda
Geçen hafta Vadi oynarken misafir gelmişti de mutfağa gitmiştim
Oda da açmış izliyorlardı ama konuşmalardan televizyonun sesi pek duyulmuyordu
Allahtan saat 22 gibi kalkmışlardı

perşembe akşamları kapıya misafir kabul edilmez levhası asmak lazım

Bölümü daha yeni izledim.İşte analizim.

Bölüm fragmanın aksine çok berbat bir bölümdü kimse yok güzeldi yok şöyleydi böyleydi demesin.Hakikaten Vadi tarihinin en rezalet bölümüydü.Heyet üyelerini nasıl 5 kişi koruyabilir aklım almıyor ya bunların özel timleri olması gerekmez miydi ? Aynı şekilde baronu nasıl 5 kişi koruyor.Senaristler büyük mantık hatası yapmış bu sahnede.Gelelim Abdülhey sahnesine adam hem bovling oynadı hem şarkı söyledi, iki sahnede berbat ötesi bir sahneydi.Hele o şarkı söylerken ağzın oynamaması çok kötü bir sahneydi.Gelelim bölüm sonuna zaten fragmanda gösterildiği için heyecanı olmayan bir bölüm finaliydi.Eski Vadi böylemiydi ya cidden o bölümlerle bu bölümü kıyaslarsak arada dağlar kadar uçurum olduğu fark edilir.