Kurtlar Vadisi Pusu 207.Bölüm Fragmanı

Armageddon vs Kgt süper
)
Kara bence kabul etmeyecektir ...
Ama kabul ederse süper olur abdulhey 2-3 bölüm baya pasif kalacak gibi ..
Cahit in neyapacagini cok merak ediyorum ...

Armageddon vs Kgt süper
)
Kara bence kabul etmeyecektir ...
Ama kabul ederse süper olur abdulhey 2-3 bölüm baya pasif kalacak gibi ..
Cahit in neyapacagini cok merak ediyorum ...
Bemce kara kabul edecektir karşılığında poyrazı isteyecektir başka caresi yok bitikleri oynuyor

Kara ilk başta hayal görüyor sanır, Polat'ın ikna etmesi pek zaman almaz.

Ama büyük ihtimal karşılaşma son sahne olur, haftaya kalabilir konuşmalar.

Kara'nın tekrar sahada olması diziyi oldukça hareketlendirecektir.

Güzel bir fragman hazirlanmis... Sezon kötü basladi ama baya düzeldi! Son 2-3 haftadur baya iyi... Abdülhey ve Polat arasinda ipler kopuyor! Kara saten gecen sezonda birkac defa demisti Ihtiyarlarin icine girmek istedigini o yüzden Polat'in teklifini kabul edecektir... Benim aklimda kalan tek soru isareti su. Polat Heyete ya ben yine aktif mücadeleye gecerim yada beni öldürün demisti ama daha sonra bu konunun üzerine gidilmedi

offffffffffffff..bu bölüm aksiyonun dibine vurcazzzzzzzzzzz..dehşetül alemlerin en harikasiülllllllllllllll...ne siz ülllllleyin nede bennnnnnnnnnnnnnn...offfffffffffff..beeeeeeeeeee..

tamam işte aga onlarda kabul etti mecbur ve polat sahalara dönüyo

Ekranların reyting rekortmeni efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 207.bölümüyle ekranlara gelecek.
İşte 207.bölüm özeti ve fotoğraflar

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai

Kara sahnesi son sahne olacak ve biz yine son sahneyi bilerek izleyeceğiz bölümü

abdül geye yengemizle başbaşa,yakışır abimize.