Kurtlar Vadisi Pusu 207.Bölüm Fragmanı

Armageddon vs Kgt süper :))
Kara bence kabul etmeyecektir ...
Ama kabul ederse süper olur abdulhey 2-3 bölüm baya pasif kalacak gibi ..
Cahit in neyapacagini cok merak ediyorum ...

Armageddon vs Kgt süper :))
Kara bence kabul etmeyecektir ...
Ama kabul ederse süper olur abdulhey 2-3 bölüm baya pasif kalacak gibi ..
Cahit in neyapacagini cok merak ediyorum ...
Bemce kara kabul edecektir karşılığında poyrazı isteyecektir başka caresi yok bitikleri oynuyor

Kara ilk başta hayal görüyor sanır, Polat'ın ikna etmesi pek zaman almaz. :)

Ama büyük ihtimal karşılaşma son sahne olur, haftaya kalabilir konuşmalar. :(

Kara'nın tekrar sahada olması diziyi oldukça hareketlendirecektir. :)

Güzel bir fragman hazirlanmis... Sezon kötü basladi ama baya düzeldi! Son 2-3 haftadur baya iyi... Abdülhey ve Polat arasinda ipler kopuyor! Kara saten gecen sezonda birkac defa demisti Ihtiyarlarin icine girmek istedigini o yüzden Polat'in teklifini kabul edecektir... Benim aklimda kalan tek soru isareti su. Polat Heyete ya ben yine aktif mücadeleye gecerim yada beni öldürün demisti ama daha sonra bu konunun üzerine gidilmedi

offffffffffffff..bu bölüm aksiyonun dibine vurcazzzzzzzzzzz..dehşetül alemlerin en harikasiülllllllllllllll...ne siz ülllllleyin nede bennnnnnnnnnnnnnn...offfffffffffff..beeeeeeeeeee..:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:ok::ok::ok::ok::oley::oley::oley::pala::love1::love1::love1::love1:

Güzel bir fragman hazirlanmis... Sezon kötü basladi ama baya düzeldi! Son 2-3 haftadur baya iyi... Abdülhey ve Polat arasinda ipler kopuyor! Kara saten gecen sezonda birkac defa demisti Ihtiyarlarin icine girmek istedigini o yüzden Polat'in teklifini kabul edecektir... Benim aklimda kalan tek soru isareti su. Polat Heyete ya ben yine aktif mücadeleye gecerim yada beni öldürün demisti ama daha sonra bu konunun üzerine gidilmedi
tamam işte aga onlarda kabul etti mecbur ve polat sahalara dönüyo

Ekranların reyting rekortmeni efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 207.bölümüyle ekranlara gelecek.
İşte 207.bölüm özeti ve fotoğraflar

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 207. bölümünde yaşanacaklar:
Abdülhey’den umudu kesen Polat Alemdar, meseleyi Kara’yla çözmeye karar verir. Peki, Polat’ı karşısında gören Kara’nın tepkisi ne olacak? Polat, Kara’dan beklediği yanıtı alabilecek mi?
Güvenlik duvarlarını tek tek geçen Kane, çok gizli bilgiye ulaşacak mı?
Cahit’in ekranda gördüğü yüz kime ait? Polat Alemdar deşifre mi oldu? Cahit, Kane’nin kirli planlarına ortak olacak mı? Kane’nin ölmesini istediği isim kim? Tapınakçıların yeni hamlelerine karşılık Polat’ın planı ne olacak?
Yeni bir hayat kurmayı planlayan Abdülhey, Gaye’den nasıl bir cevap alacak? Abdülhey, çizdiği yeni yolda geçmişinden vazgeçmeyi başarabilecek mi?
Nazife Anne’nin baygınlığı herkesi korkuturken, bundan sonrası için nasıl bir süreç başlayacak?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 12 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümünde olacak…

8142878b82a79ecf25a93b4b7c77bdbe.jpg
4beed745220fb5d796e5cd30c229f1ee.jpg
31f1531cd1c5a9a3292a82eaa662c4ac.jpg
3182c08fdadc5775c17ff2f2d1743f71.jpg
2d5d20dbd168cd2c37d90683bd011fa6.jpg
de22fcd24c16c5f00ffca01cd9e467e2.jpg
4787dfda17cdb7bc5dad07a03b3d0cdf.jpg
4186b18d7f48061b29658fc99c4e9b26.jpg

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai

Kara sahnesi son sahne olacak ve biz yine son sahneyi bilerek izleyeceğiz bölümü :kizgin:

Forum İstatistikleri

Konular
176,297
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato