Cahit büyük şaşkınlık yaşadı ve Polat Alemdar için "ölmüş olmalıydı" dedi. Bu bölümden sonra neler yapacak, tam bir muamma. Oyuna devam mı edecek, yoksa bitirecek mi. Devam eder büyük ihtimalle. Polat Alemdar ile karşılaştığında bakalım ne tepki verecek. Cahit, Akif'e inanmamıştı ama artık yaşadığını gördü. Polat Alemdar artık deşifre oldu. Çok yakında yine başlar aktifleşmeye. Yakın bir zamanda Abdülhey ve Cahit'i de alır yanına. Şu anda ekibin toplanması için zaman lazım. Zamanı geldiğinde dizi eskisi gibi olacak. Güçlü bir ekip olacak yine. Düşmanları diz çöktüren ekip yine çıkacak sahneye. O gün biraz geç gelecek. Bu sezon beklenilenden biraz farklı. Polat Alemdar aktifleşmedi daha. Aktifleşeceğinin sinyallerini verdi. Yakında tamamen ortaya çıkar. Bu kez böyle ölüp ölüp dirilme gibi birşey olmazsa iyi olur. Baksanıza Abdülhey bile bu durumdan rahatsız oldu. Ne yapacağını dahi bilemedi. Zamanı geldiğinde geri dönecek tabi ama şimdi kafası karışık. Hayatındaki herşeyin bir yalandan ibaret olduğunu düşünüyor. Normâl olarak düşünecek zaten. Yaşadıkları da kabul edilir gibi değil. Dizi yine gündemi takip etmeye devam ediyor. Sahnelerde geçen birçok şey, gerçekte var olan şeyler. O yönden diziyi hep taktir ediyorum. Hareketli bölümler istiyorum artık ama, ki bu bölümden sonra bu olacaktır. Sonuç olarak Armageddon Timi saldırdı ve birçok bilgi edindi ve birçok şeyi deşifre etti. Deşifre ettiği şeyler doğrultusunda da o bölgelere saldıracağını düşünüyorum. Polat Alemdar haliyle sahneye çıkacak ve çıkması da lazım artık. Olumsuzluklar ardı ardına sıralanırken, bu işleri düzeltmek Polat Alemdar'ın elinde olacak. Olumsuzluklar, olumluya döndürmek onun elinde. Bir iskelet düşünelim, o iskeleti ayakta tutan oydu. O olmayınca bütün parçalar ayrıldı birbirinden ve tutunamadı. O hesap, bu hesap oldu. Herkes paramparça oldu, dağıldı. Polat Alemdar sahneye çıkarsa yeniden, o parçaları yeniden toplar ve iskeleti yeniden eski haline getirir. Hepsini ve daha fazlasını ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Hareketli bölümler bizleri bekliyor.