laf olsun diye söylemedim onu,geçmişimde 3 yıl tekvando var askerde de hazır kıta komando timinde çavuşuydum.Vurmasina vurursun aga da o adam o fizikle forumdaki herkesi döver![]()
O adamlarda dovus ve figür eğitimi aliyorlar. Kuru kuruya paraa almiyor diziden.laf olsun diye söylemedim onu,geçmişimde 3 yıl tekvando var askerde de hazır kıta komando timinde çavuşuydum.
bir inasanın fiziği herzaman aldatıcı olabilir,önemli olan yürektir.
kara poyrazı canlı canlı kesmeye başladı.
gaye ne oldu beyaaaa...Poyraz'ı alsınlar bayıltıp gayeye götürseler zihnini okusalar Tapınakçılar çöker
İnşallah ölmez yaŞu Kara bi öldürseydi şu Poyraz'ı ya! Bu seviyeye geldikten sonra Poyraz kurtulursa eğer senaristlere küfür ederim vallahi
Eski sahne ve bu Aşk süperdi. Bu bölüm çok süper.
vadide imkansız yoktur..kurtulabilir...ayrıcana bugün senle takas yoktunuz...yalnız kaldık ...Şu Kara bi öldürseydi şu Poyraz'ı ya! Bu seviyeye geldikten sonra Poyraz kurtulursa eğer senaristlere küfür ederim vallahi
Eski sahne ve bu Aşk süperdi. Bu bölüm çok süper.
Reklam aralarında foruma gelince babam kiminle yazışıyosun falan diyo. Hiç uğraşmamak için bakmıyorumvadide imkansız yoktur..kurtulabilir...ayrıcana bugün senle takas yoktunuz...yalnız kaldık ...![]()